| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina Zezalica micek. i utjecaj jednog "dokumentarnog filma" što sam ga maločas pogledao... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Zezalica micek. i utjecaj jednog "dokumentarnog filma" što sam ga maločas pogledao ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Vidim da se odstupilo od kvazipravila, pa da ja uskočim dok imam vremena. Nisu četvorica, neću ih posebno kslaificirat jer mi je žao da netkom nešto oduzmem. Dakle... Daidza, Joks i Irm ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Citat:
![]() A i ti gledaš "dokumentarce" ? ![]() ps. offtopičarimo... ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Treba ostati up to date sa novostima ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Uf... koja tema... tek sad skužih. Pa evo da ja odmah kažem... Simpatični su mi FSB i Oggy ![]() Sladak je Damfisk Zgodan je ševa ![]() Molim da se u onoj drugoj temi koja je komplementarna ovoj vidi što meni znače ti izrazi. Fino sam ih opisala. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Edit: Moram reći da je Korozija izrazito zgodan i jebozovan (sinonimi). A i postovi su mu ![]() Bosanac, bosanac ![]() Daidža izrazito drag. Marinko meni jako simpatičan. Čisto ovako sa slike, a onako na forumu kad se svađamo baš i ne, najradije bi bacala predmete na njega. ![]() Moj favorit je Damfisk, ne mogu si pomoći. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Najbolja. Najpametnija. Najdraža. Naj... naj naj naj... Ikad. Igdje. U bilo čemu. Ikad. Drugarica, a i učiteljica. Sve. Naj. SVE NAJ Eto.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Jealousy typically refers to the thoughts, feelings, and behaviors that occur when a person believes a valued relationship is being threatened by a rival. This rival may or may not know that he or she is perceived as a threat. ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 23
Poruka: 425
![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? nisam baš nešto često na ovom forumu... ali imam neke dojmove ![]() simpatični mi se čine Kresola, Pajo-patak, Daka, Daidza, daniel... zgodni bi mogli biti Trip, Titan, Korozija...
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." Zadnji Uredio latoa : 24-02-08 u 20:23. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:10.