| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? u Društvo forumu; Hvala vam lijepe hrvaške djevojčice. Kozara zove, Ozren planina cvate. Sprema se oluja . Oj , rodna grudo moja, oj, oj... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 781
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Hvala vam lijepe hrvaške djevojčice. Kozara zove, Ozren planina cvate. Sprema se oluja . Oj , rodna grudo moja, oj, oj ![]()
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,638
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan?
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” |
| | |
| | #64 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 2,017
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Nakon duze opservacije, zakljucak je slijedeci: simpatican mi je irm, pogotovo kad se nasmije...lip smijesak ![]() sladak mi je pajo, tamo di se krevelji...super je ![]() zgodan mi je titan...i u licu a ima i dobro tijelo ![]() malik i aris dijele titulu jebozovnog...imaju nesto u tom pogledu ...i ne, ne palim se na mlađe, to je tako slucajno ispalo ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? ja dobivam eipitet zgodnog i jebozovnog a ni slike čak neman ovde,koji su to kriteriji ![]() Zadnji Uredio carllito : 24-02-08 u 22:29. |
| | |
| | #66 (permalink) |
| charolastra | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? daidza mi je jebozovan - Desanka ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #67 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? hahahahahaahah!!!!!! legendo
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #68 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Citat:
![]() Citat:
![]() | ||
| | |
| | #69 (permalink) | |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Citat:
a drugi na viđenom ![]() valjda
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. Zadnji Uredio dorina : 25-02-08 u 09:53. | |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,638
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan?
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:48.

a drugi na viđenom