Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? u Društvo forumu; nemoj samo ti hehehe...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-02-08, 11:11   #71 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 6,373
irm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavan
Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan?

nemoj samo ti hehehe
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 20:43   #72 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,973
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Jedni na temelju postova a drugi na viđenom
valjda
ja ovde odbijam bilo kakvo sortiranje jer nisam stavio slike na forum,samo onaj ko me je vidio može o meni suditi,jeli tako mala?

Zadnji Uredio carllito : 25-02-08 u 20:45.
carllito je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 20:48   #73 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
ja ovde odbijam bilo kakvo sortiranje jer nisam stavio slike na forum,samo onaj ko me je vidio može o meni suditi,jeli tako mala?
Joj veliki, jesmo rekli da nema takvih naziva u javnosti
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 22:21   #74 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,344
MalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Stvarno više ne razumijem. Čujem se sa njom svaki dan... rekla mi je da sam joj poseban... ovakav.... onakav.... dop. se već 7-8 mjeseci....sve.... Nakon par godina ponovno se zaljubim....pitam je maloprije za vezu.... neće.... Želi samo prijateljstvo.

Kako ćemo biti prijatelji a ja zaljubljen u nju i imam osjećaje prema njoj koji su više nego prijateljski...Nisam sa njom petljao jer nisam ama baš ništa htio požurivati... i eto ga.

Slomi me. Bome je... I da, na kraju mi je rekla da sam joj jako drag. O Bože. Nikad više. Kakav tužan dan... užas. Užas...i užas. Drag sam joj.... e jebeš to sve.
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 12:15   #75 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,735
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

zato malice drugi puta kad nesto osjecas a sumnjas da bi moglo ispast samo prijateljstvo fino to odsjeci u korijenu...ja sam tak napravil nedavno...ona mi je predlozila kavu....prijateljsku...(plus ima decka - bar tak kaze)....ja sam rekel ne hvala.....vidis po meni je da nemrem bit frend s curom koja mi se svida, zapraf u koju sam zaljubljen....cemu nepotrebno patit...slusat njene price o gugutanju s drugim....lomit se iznutra i bijesnit...a zaradi cega...takvo prijateljstvo sam iskusio davno i reko nikad vise...da ti bude lakse i meni je tad rekla da sam joj drag...sve je to u banani...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 12:27   #76 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Poruka: 841
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase

kako je meni promakla ova tema??

jebozovan i zgodan u jednom - irm

simpa i dragi - oggy, fbs, daidza, xarfaxus
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 12:37   #77 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 6,373
irm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavan

Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 12:51   #78 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Poruka: 1,457
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Eh, dat cu i ja strasni sud, buduci da svrljam tek par dana stat cu na 2 decka:
-Kresola (njega poznajem, jaako dobro, i on je sve to navedeno- bez zezanja, ali je tako nekako skroman)
-Irm- njega sam uocila vise puta na forumu, i simpa mi se cini, pogotovo u temi ''amaterke'' hahaha...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 12:53   #79 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,344
MalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Jebote, koji je irm jebač. Sve ga žele.
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 12:55   #80 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Poruka: 1,457
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Ok, dodat cu jos jednog:
MALIK TINTILINIC

uh, sad bih trebala jos jednog dodati, da ispunim kriterij
malo kasnije, sad cu razmisljati (dok posao ceka i ceka)
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114