| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? u Društvo forumu; nemoj samo ti hehehe... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,973
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? ja ovde odbijam bilo kakvo sortiranje jer nisam stavio slike na forum,samo onaj ko me je vidio može o meni suditi,jeli tako mala? Zadnji Uredio carllito : 25-02-08 u 20:45. |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Citat:
![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #74 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Stvarno više ne razumijem. Čujem se sa njom svaki dan... rekla mi je da sam joj poseban... ovakav.... onakav.... dop. se već 7-8 mjeseci....sve.... Nakon par godina ponovno se zaljubim....pitam je maloprije za vezu.... neće.... Želi samo prijateljstvo. Kako ćemo biti prijatelji a ja zaljubljen u nju i imam osjećaje prema njoj koji su više nego prijateljski...Nisam sa njom petljao jer nisam ama baš ništa htio požurivati... i eto ga. Slomi me. Bome je... I da, na kraju mi je rekla da sam joj jako drag. O Bože. Nikad više. Kakav tužan dan... užas. Užas...i užas. Drag sam joj.... e jebeš to sve.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #75 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? zato malice drugi puta kad nesto osjecas a sumnjas da bi moglo ispast samo prijateljstvo fino to odsjeci u korijenu...ja sam tak napravil nedavno...ona mi je predlozila kavu....prijateljsku...(plus ima decka - bar tak kaze)....ja sam rekel ne hvala.....vidis po meni je da nemrem bit frend s curom koja mi se svida, zapraf u koju sam zaljubljen....cemu nepotrebno patit...slusat njene price o gugutanju s drugim....lomit se iznutra i bijesnit...a zaradi cega...takvo prijateljstvo sam iskusio davno i reko nikad vise...da ti bude lakse i meni je tad rekla da sam joj drag...sve je to u banani...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: zadar
Poruka: 841
![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? kako je meni promakla ova tema?? ![]() jebozovan i zgodan u jednom - irm ![]() simpa i dragi - oggy, fbs, daidza, xarfaxus ![]() ![]()
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf |
| | |
| | #78 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatičan? Sladak? Jebozovan? Zgodan? Eh, dat cu i ja strasni sud, buduci da svrljam tek par dana stat cu na 2 decka: -Kresola (njega poznajem, jaako dobro, i on je sve to navedeno- bez zezanja, ali je tako nekako skroman) -Irm- njega sam uocila vise puta na forumu, i simpa mi se cini, pogotovo u temi ''amaterke'' hahaha... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:47.

hehehe

a drugi na viđenom