| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka u Društvo forumu; eto..smatrate li? ja sam do doživila...tj doživljavam... jedna moja legica (beily dancer će odma znati na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Somewhere I Belong | smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka eto..smatrate li? ja sam do doživila...tj doživljavam... jedna moja legica (beily dancer će odma znati na koju mislim) kad nema dečka onda će uvijek ić van ,i forsirati izlaske i zvat će 100 puta na dan... a sad kad je našla dečka,pa ne bi ni minutu odvojila za legice.. legice dolaze u obzir jedino ako i njen dečko ide s nama a ako ne ide ond ne ide ni ona...što je zamne živo sranje... za mene to nije nikaka legica...čista katastrofa,,, npr išle ja i ona jest,i čudno kak se njen tip tam stvorio... grozno,uopće bez njega neće ić van,a i kad njega van dovede ond je to onaj stol "samo on i niko drugi"
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka hmmm... mislim da ju mozes donekle razumiti... al isto joj to daj do znanja, al diskretno, kad prekinu slozit ce joj se stvari malo, ja san zasra i napravija manje vise sl stvar... ne bas tako, al san zasra sve u svemu, srica prijatelji su ostali uz mene i sad smo sve izgladili manje vise, al me isto vole podbadat za to xD, vjerojatno jer znaju da se ne ljutim na nista, al opet vjerojatno jednim djelom jer im to jos uvik malo smeta...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka pa kad prekine s njim,tražit će rame za plakanje,i tražit će da idemo van..ali onda ja neću tjet.. jel ispada da joj nisam legica,već samo osoba da ima s kim bit kad nema dečka... a to mi se gadi...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka mislin da ce joj se prioriteti i neke druge stvari posloziti nakon toga... meni u potpunosti jesu, i mislim da san u zadnja 2 miseca i tjedan dana uznapredova uvelike, mislim da san sad kvalitetnija osoba ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka Zabolila me glava dok sam pročitala naslov ![]() Ma ja sam se na to već navikla... meni su prijateljice skoro uvijek bile ispred dečka.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,290
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka smatrala bih ju prijateljicom koja ne zna postaviti na takav način da se nitko ne osjeća zapostavljeno pa se usmjeri na samo jednu stranu,pomalo sebičnom osobom koja se previše boji da će izgubiti dečka...razgovarala bih s njom otvoreno,a ako i dalje ne vidi da se ponaša nazrelo,onda ju više ne bih smatrala prijateljicom |
| | |
| | #7 (permalink) |
| 4nick8or | Re: smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka meni se to isto događa stalno, drago mi je da neko me razumije, ostao sam bez ijedne legice, sve su me odjebale
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka ma ali ona je uvijek takva bila..kad god je imala dečka odjebavala je legice,i nije naučila na toj pogrešci jel svaki ju je dečko odjebao i onda je ostala sama i meni kmečila.. a nju ne smatram nikakom legicom upravo radi toga i radi još koje kakvih stvari... sada nema nikoga,ima samo njega i kao mene kao neku legicu i više nema ni jednu legicu-svi su je odjebali radi njezinog ponašanja..a bome kad s njim prekine neće imat ni mene. maja_manuela-ja sam to njoj sve objasnila,ona tvrdi nije tak i neke gluposti a tako je 100%
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka a ono ako ti nije previse stalo do nje... malo ju odjebi, bar na neko vrime sljedeci put kad ju decko ostavi pa se mozda malo urazumi i nauci cjeniti, jer znas kakvi su ljudi ne cjene dok ne izgube... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe
|
Ravnodušnost ili ipak mržnja... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:51.