| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor .. ebga.. zensko drustvo je zakurac Nemam nista dodati!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | ||
| Banned | Re: smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka Citat:
prije je bila takva-da je odjebala legice radi dečka...čak i radi brije-(lika s kojim je samo 1 veče bila) Citat:
![]() žensko drušvo (ne svako ali u našem slučaju da) nije ni za kurac... | ||
| | |
| | #23 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka ja ne smatram legicom legicu koja odjebe legice ![]() i nemoj prostačit, bar u naslovu teme ![]() Sad ozbiljno: ta tvoja legica je jako povodljiva i kad uhvati nešto drži se toga ko pijan plota, a on je vjerojatno malčice posesivan što prenosi i na nju, jer očito lako pada pod utjecaj. nekako ne vjerujem da je samo u njoj problem što joj je on centar svemira u smislu da vas druge ni ne primjećuje.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka Ja baš krenula da napišem jbte koji naslov ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #26 (permalink) |
| P.I.M.P. | Re: smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka Mislim da je ta tema već bila, u biti slična: Tko vam je važniji: frend ili cura. Ja sam rekla, nek me odjebe, cura se zaljubila, ali pitanje je koliko to "odjebavanje" traje, da li dovoljno dugo da ugrozi naše prijateljstvo. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-08
Poruka: 21
![]() | Re: smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka pa legce, jel ona ima sam tebe za legcu? i jel ti imaš sam nju za legcu? šta ste vas dvije same i nemate drugih legica? ko prvo to je mal morbidno i tupo, dobro barem men. štaj ta tvoja legca neka napaljenka koja voli znaš-već-šta (k...c) ili koji vrag, a ti joj kasnije budeš rame za plakanje?? pa to ti uopće onda nije legca. jab ju odjebo odma. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka Ne smeta mi to... Posesivnost nije dobra ni u ljubavi ni u prijateljstvu. Svak ko je stvarno zaljubljen ima potrebu provodit vrime sa tom osobom. Pogotovo u pocetku, to je normalno. Dam prijateljici vrimena, vrati se ona... ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #29 (permalink) | ||
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka Citat:
Citat:
![]() neukrotiva, možda s obzirom na obzir da je legicin obzir mnogo obzirniji od svih obzira, tvoj obzir u usporedbi s legicinim obzirom ne dolazi u obzir ... u ovom slučaju ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #30 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,175
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka Citat:
A što se tiče same teme...ja sam već stvarno dugo sa sadašnjim dečkom, ali sam uvijek, pa tako i sad, imala i imam vremena za cugu/šetnju/izlazak s frendicama. I nikad ne bih pristala da imam dečka koji će mi branit' da viđam ikog drugog osim njega. Uz dužno poštovanje, mislim da cure koje to i dopuste, nemaju baš previše u glavi.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe
|
Ravnodušnost ili ipak mržnja... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:40.

Nemam nista dodati!