Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor .. ebga.. zensko drustvo je zakurac Nemam nista dodati!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-05-08, 22:05   #21 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,495
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan
Re: smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
.. ebga.. zensko drustvo je zakurac
Nemam nista dodati!
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 23:11   #22 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: maja-manuela Pogledaj Poruke
ovaj sadašnji joj ne da da ide van bez njega?
a što je s prijašnjima,ni oni nisu dali?!?
pitam jer si napisala da je i prije bila takva
da sadašnji joj ne da i bivši su joj također srali...
prije je bila takva-da je odjebala legice radi dečka...čak i radi brije-(lika s kojim je samo 1 veče bila)

Citat:
tako sam ja izgubila jedan odlican "babinjak" koji je savrseno funkcionirao dobrih 5 godina dok smo bile tinejdzerice.. sad kad svaka ima decka poprilicno dugo, ne vidimo se po pola godine ebga, njihovi su decki malo vise ljubomorni, nemam pojma kako one izlaze na kraj s njima, al ajd.. to je ipak njihov zivot.. zanimljiva stvar da sam ja mogla i imala vremena i za decka i za njih kad sam iz zagreba dolazila samo na sub/ned, a sad se preko cijelog ljeta ne mozemo naci na barem jednoj kavi.. ebga.. zensko drustvo je zakurac
pa da,i nakon toliko dugo godina prijateljstva,kad nađe nekog tipa odjebe te ko da nisi nikoji faktor u njenom životu,a kad ju dečko odjebe ond zove tebe...

žensko drušvo (ne svako ali u našem slučaju da) nije ni za kurac...
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 23:35   #23 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,477
prospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

ja ne smatram legicom legicu koja odjebe legice

i nemoj prostačit, bar u naslovu teme

Sad ozbiljno:

ta tvoja legica je jako povodljiva i kad uhvati nešto drži se toga ko pijan plota, a on je vjerojatno malčice posesivan što prenosi i na nju, jer očito lako pada pod utjecaj. nekako ne vjerujem da je samo u njoj problem što joj je on centar svemira u smislu da vas druge ni ne primjećuje.
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 00:14   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-06-07
Godina: 19
Poruka: 711
jolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono nešto

većini žena prijateljstvo na kraju ništa ne znači
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 00:23   #25 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Zabolila me glava dok sam pročitala naslov
Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke

i ja sam ostala zbunjena, ali sam ipak dešifrirala pitanje na kraju
.
Ja baš krenula da napišem jbte koji naslov
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 00:28   #26 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 5,603
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Mislim da je ta tema već bila, u biti slična: Tko vam je važniji: frend ili cura.

Ja sam rekla, nek me odjebe, cura se zaljubila, ali pitanje je koliko to "odjebavanje" traje, da li dovoljno dugo da ugrozi naše prijateljstvo.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 01:53   #27 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-08
Poruka: 21
lega4os

pa legce, jel ona ima sam tebe za legcu?
i jel ti imaš sam nju za legcu?
šta ste vas dvije same i nemate drugih legica?
ko prvo to je mal morbidno i tupo, dobro barem men.
štaj ta tvoja legca neka napaljenka koja voli znaš-već-šta (k...c) ili koji vrag, a ti joj kasnije budeš rame za plakanje??
pa to ti uopće onda nije legca. jab ju odjebo odma.
lega4os je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 07:31   #28 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,406
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Ne smeta mi to... Posesivnost nije dobra ni u ljubavi ni u prijateljstvu. Svak ko je stvarno zaljubljen ima potrebu provodit vrime sa tom osobom. Pogotovo u pocetku, to je normalno. Dam prijateljici vrimena, vrati se ona...

Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-08, 10:19   #29 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,146
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Zabolila me glava dok sam pročitala naslov

Ma ja sam se na to već navikla... meni su prijateljice skoro uvijek bile ispred dečka.
Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke

i ja sam ostala zbunjena, ali sam ipak dešifrirala pitanje na kraju

..........a što se tiče situacije...to mi je jako iritantna ljudska navika.
Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ja baš krenula da napišem jbte koji naslov
haha...i ja sam u prvi tren ostao zatečen kad sam skužio da ne kužim

neukrotiva, možda s obzirom na obzir da je legicin obzir mnogo obzirniji od svih obzira, tvoj obzir u usporedbi s legicinim obzirom ne dolazi u obzir ... u ovom slučaju
Star 30-05-08, 11:36   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 21
Poruka: 1,175
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
tako sam ja izgubila jedan odlican "babinjak" koji je savrseno funkcionirao dobrih 5 godina dok smo bile tinejdzerice.. sad kad svaka ima decka poprilicno dugo, ne vidimo se po pola godine ebga, njihovi su decki malo vise ljubomorni, nemam pojma kako one izlaze na kraj s njima, al ajd.. to je ipak njihov zivot.. zanimljiva stvar da sam ja mogla i imala vremena i za decka i za njih kad sam iz zagreba dolazila samo na sub/ned, a sad se preko cijelog ljeta ne mozemo naci na barem jednoj kavi.. ebga.. zensko drustvo je zakurac
S ovim se slažem, samo što ja imam malo drugačiji problem. Primijetila sam da su moje ˝prijateljice˝ koje nemaju dečka zapravo poprilično ljubomorne i to u posljednje vrijeme sve bezuspješnije skrivaju. Ne znam, ako se npr. dragi i ja nešto zakačimo i to spomenem nekoj, samo što ne dobijem komentar: ˝A neka i tebi malo ne ide sve super na ljubavnom planu.˝ I te su mi stvari zaista počele smetat' jer se samo uvjeravam kako imam sve neke lažne prijateljice.
A što se tiče same teme...ja sam već stvarno dugo sa sadašnjim dečkom, ali sam uvijek, pa tako i sad, imala i imam vremena za cugu/šetnju/izlazak s frendicama. I nikad ne bih pristala da imam dečka koji će mi branit' da viđam ikog drugog osim njega. Uz dužno poštovanje, mislim da cure koje to i dopuste, nemaju baš previše u glavi.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114