Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi šoping u ljubljani (BTC) u Društvo forumu; ej ljudi pišite kakva su vaša iskustva i dali se isplati tamo ici...kada je najbolje ici tj....

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-09-07, 01:46   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-12-06
Poruka: 9
šušupušu se izdvaja iz mase
šoping u ljubljani (BTC)

ej ljudi pišite kakva su vaša iskustva i dali se isplati tamo ici...kada je najbolje ici tj.kada dolazi nova roba...dali znate di je u ljubljani čopova ulica tamo je navodno veci ducan H&M nego u btc centru...
šušupušu je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 01:57   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-07-07
Godina: 19
Poruka: 159
kljic se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku kljic
Re: šoping u ljubljani (BTC)

a koce ga znati?
kljic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 10:28   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-02-07
Poruka: 5
tomi-zg se izdvaja iz mase

isplati se ic tamo, treba ti 3-4 sata ako oces sve vidjet ima otprilike 10-ak zgrada kao king cross ili city center
tomi-zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 11:03   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

ja bi ti preporučila da svakako odeš 6.siječnja u Italiju - trst, milano, pordenonni.. oni na SV.3 kralja imaju totalne rasprodaje, tako da je 100 puta jeftinije i bolje nego u SLO i AUT!! npr. Replay trapke koje tu koštaju preko 1500,00 kn tamo ih kupiš za 350,00kn .. ako imaš priliku, svakako otiđi tamo!! ja idem svake god. kao tate i obavim shopping i to jako dobar!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 12:20   #5 (permalink)
Starter

e tvoj post me totalno namamio...daj mi reci di tocno u trstu...kako doc do tamo jel ima kakav organiziran prijevoz? koji su svi ducani tamo(nabroji neke kaj nema u zg)?ugl u zagreb je došla zara i svi su nahrlili u nju...iz principa necu kupovat u zari...jer ce svaka šuša u zgb-u imat na sebi nekaj iz zare!!!a to mi je fuj
šušupušu je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 13:38   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

ne znam jel ima organizirani prijevoz baš taj dan jer je to praznik. ja idem solo s autom. u trstu, centar, nemreš fulat sa glavnog trga ( postoji samo jedan) glavna ulica, s jedne strane su samo butici tipa, Prada, Lacoste, Moschino, Marc Jacobs itd, neki jeftiniji, Diedel, Replay, Mark's & Spencer, Zara (hehehehe), Versace, Armani... a s druge strane ulice su samo lounge barovi, fakat dobri, naša khala, People's, Ritz se mogu sakrit!! ppo sredini ulice je valjda uvijek parkirano stotine (doslovno) motora.. i taj dan je sve jako, jako jeftino!!
Pordenonni su malo mijesto pored Trsta i tamo obavezno ako ideš u Trst, svrati.. dučani su isti, samo što su svi u jako velikom shopping centru. ako je loše vrijeme, radije idi tamo!! ista je stvar.
za Zaru tu u ovom našem Avenue mallu se slažem, ja isto nissam niti ušla unutra, a svi se isfuravaju i moraju tam nekaj kupit! to mi je koma, a stvari su kolko sam vidla kroz izlog koma da nemre bit veća!!! pa i New Yorker mi je bolji- iskreno!!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 13:03   #7 (permalink)
Starter

tenx...na savjetu...ugl..bum si razmislila za to...ej ljudi dali itko ide u ljubljanu u čopovu u H&M zanoima me koja je razlika između Čopove ulice i BTCa ...ili je nema...
šušupušu je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 11:04   #8 (permalink)
Starter

došla je nova kolekcija na Zara Fall/Winter 2007/08 ima nešto sitno...iskreno i ne vidi se najbolje!!! al svejedno pogledajte kaj smo tako dugo cekali!!!
šušupušu je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 13:05   #9 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,555
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Imaš cijelu kolekciju u Zagrebu u Zari, ja već i neke djelove te kolekcije. A ovaj vikend i još jedan dio.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 13:26   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 766
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

ljudi moji meni se ta zara ništa ne sviđa...nit mi je roba ništa posebna,niti je jeftino....neznam. toliko su je razvikali da sam ja mislila da će to stvarno biti nešto....zna li tko čija je trgovina bershika-jesam dobro napisala???-ta mi je trgovina ok,imaju dobre kožne jakne po 600 kuna,one kratke,uske...eto to je jedina trgovina u AM koja mi se svidjela...al to nije tema....sory...
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: krpice, kupovina, ljubljana, soping, zara

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103