Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Špagerice, sandale ili štikle? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Ja volim tenisice i balerinke... A između sandala, štikli i špagerica izbarala bi sandale koje su ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-07-07, 18:27   #21 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Špagerice, sandale ili štikle?

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ja volim tenisice i balerinke...

A između sandala, štikli i špagerica izbarala bi sandale koje su ujedino štikle.
Volim i ove gluposti na njima...

Nisu loše, samo mi se ne sviđa kombinacija boja. A što se cijene tiče imate iste takve preko u Bosni po trostruko manjoj cijeni
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 18:36   #22 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Jep, znam... Bosna rulz
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 21:50   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

najbolje bit bosa
za van je najbolje stiklice na kavu sandale, i naravno plaza spagerice-meni barem
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 16:03   #24 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-07-07
Poruka: 11
Temptation se izdvaja iz mase

obožavam štiklice
pogotovo sad ove otvorene za ljeto
Temptation je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-08-07, 02:19   #25 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-07
Poruka: 1,125
Mazda890 se izdvaja iz maseMazda890 se izdvaja iz maseMazda890 se izdvaja iz maseMazda890 se izdvaja iz mase

štikle
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 16:13   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,217
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Ja isto volim tenisice, al one elegantnije ... Ak se razumijemo

Al ako moramo birat... Špagerice su mi fora jer su mi lagane, bez obrzira sto su vrtoglavo visoke (moje) imaju punu petu i mogu u njima cupkat i skakat ko da sam u tenisicama, mrak su mi... A ako baš moram onda si obučem štikle...
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 14:41   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,051
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Za svaki dan sandale, a za izlazak - štikle.
A kad je fax...ne izlazim iz tenisica, balerinki i japanki (udobnost na prvom mjestu)
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 15:08   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,231
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

meni nikako ne pasu balerinke.
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 15:21   #29 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Haha, ajde nisam jedina...
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 18:08   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Preko dana u ljeto havaianasice su mi nezaobilazne...Imam ih u nekoliko boja i najjače japanke su mu. Štikle obožavam i navečer sam obavezno u njima....špagerice su mi fora.....i balerinke su me obuzele ovo ljeto.....
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: s tikle, sandale, spagerice

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108