| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Špagerice, sandale ili štikle? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Ja volim tenisice i balerinke... A između sandala, štikli i špagerica izbarala bi sandale koje su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Špagerice, sandale ili štikle? Citat:
Nisu loše, samo mi se ne sviđa kombinacija boja. A što se cijene tiče imate iste takve preko u Bosni po trostruko manjoj cijeni ![]() | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Špagerice, sandale ili štikle? najbolje bit bosa ![]() za van je najbolje stiklice na kavu sandale, i naravno plaza spagerice-meni barem
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Špagerice, sandale ili štikle? Ja isto volim tenisice, al one elegantnije ... Ak se razumijemo Al ako moramo birat... Špagerice su mi fora jer su mi lagane, bez obrzira sto su vrtoglavo visoke (moje) imaju punu petu i mogu u njima cupkat i skakat ko da sam u tenisicama, mrak su mi... A ako baš moram onda si obučem štikle... |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,051
![]() ![]() ![]() | Re: Špagerice, sandale ili štikle? Za svaki dan sandale, a za izlazak - štikle. A kad je fax...ne izlazim iz tenisica, balerinki i japanki (udobnost na prvom mjestu)
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Špagerice, sandale ili štikle? Preko dana u ljeto havaianasice su mi nezaobilazne...Imam ih u nekoliko boja i najjače japanke su mu. Štikle obožavam i navečer sam obavezno u njima....špagerice su mi fora.....i balerinke su me obuzele ovo ljeto.....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: s tikle, sandale, spagerice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:03.

tenisice
i balerinke...