| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Špagerice, sandale ili štikle? u Društvo forumu; balerinke jako teško..štikle i štikle... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,256
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Špagerice, sandale ili štikle? savrsene sprijeda su najjednostavnije, samo par vezica i remencic. ![]() i samo da prokomentiram (Dolce & Gabanna Shoes) :S ovo ne bih nikad nosila ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Špagerice, sandale ili štikle? Fenomenalne! ![]() Ni ja ove Dolce & Gabanna nikad nebi nosila, pogotovo ne ove tigraste...
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Špagerice, sandale ili štikle? jedne prihvatljive i nosive, a ove druge koma.. dečkima vjerojatno odlične..
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #36 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Špagerice, sandale ili štikle? STIKLE NARAVNO!!!!
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Špagerice, sandale ili štikle? Neznam, ali meni uopće nije sexy ti okovi oko zgloba, ili uopće štikla u kojoj zglob nije slobodan. Mislim da je baš ta linija izdignutog naplita (?) ono što daje neku dozu ženstvenost. Samo moje mišljenje o tim štiklama...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,256
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Špagerice, sandale ili štikle? meni se bas taj "okov" svida, jer onda mogu nesputano hodati u njima, dok se u stiklama bez remena oko zgloba nekako osjecam kao da moram stalno paziti da mi ne ispadnu sa noge....
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
![]() |
| Tagovi: s tikle, sandale, spagerice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:59.

sprijeda su najjednostavnije, samo par vezica i remencic. 

Mama- kinky