| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Špagerice, sandale ili štikle? u Društvo forumu; Zašto je ne vidim svoju sliku? I zašto je to kinky... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Špagerice, sandale ili štikle? Mama, nisam ni ja vidio dok nisam citirao poruku i otišao pogledati sliku u drugom prozoru... ![]() A daj mi onda pojasni te mamuze (na remenu)- jesi li sigurna da bi to trebalo biti za konje?!? Ili je simbolika upućena muškom rodu? ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Špagerice, sandale ili štikle? Pa ne volim baš komentirati žensku odjeću i obuću, ali boja mi baš nije neka... Inače zgodan dizajn, jedino bi oplat (đon) mogao naprijed biti mrvicu tanji, pa onda i peta toliko niža). A što se tiče upotrebe ostruga- kad idete s veselice, pa natjeraš dečka da te nosi... Onda ga svako malo, od milja, podbodeš- nek se zna tko je šef(ica). ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Špagerice, sandale ili štikle? evo ovako, meni se ne sviđaju ove polu platforme, cijena je bolesna, ove prve su 620 eurića, s zsdnje-meni slatke 500.. isto eurića, naravno!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: Špagerice, sandale ili štikle? sve......nosim i špagerice,i štikle...ovisi di idem.....po ljeti možda više špagerice....štikle su mi svečanije,pa njih eto za neke posebne izlaske na moru,neku večericu,špagerice su udobnije puno.....po zimi štikle,gležnjače,čizme,cipele.....svaki vikend..... |
| | |
![]() |
| Tagovi: s tikle, sandale, spagerice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:15.

I zašto je to kinky 

Ili je simbolika upućena muškom rodu?