Stranica 1 od 13 12345611 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 128

sta cu s njim?

Raspravljate o temi sta cu s njim? u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Imam prezgodnog decka, stvarno savrseno izgleda, malo je rec da je obdaren i seks s njim je nevjerojatan. Prije dva ...

Starter
    Datum registracije
    15-03-09
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

sta cu s njim?

Imam prezgodnog decka, stvarno savrseno izgleda, malo je rec da je obdaren i seks s njim je nevjerojatan. Prije dva mjeseca smo poceli zivjeti zajedno i tu nastaju khm problemi. Preneuredan je i smrde mu noge. To me stvarno izludjuje, pogotovo zato sto to njemu uopce ne smeta, posebno ne ovo drugo. Udjem u stan i odmah me zapahne miris njegovih nogu… ne mogu vjerovati da dodje s treninga i onda onako usmrdjen jos dva sata gleda televiziju… dlake posvuda, skoljka zapisana, njegove carape po svim kutovima sobe…. Bojim se da bi moje stalno prigovaranje moglo pokvariti odnos i ne znam sta da ucinim…

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Re: sta cu s njim?

Citat Pravi autor: leyla Pogledaj Poruke
    Bojim se da bi moje stalno prigovaranje moglo pokvariti odnos i ne znam sta da ucinim…
    Pa, ti onda trpi!

Nije ti valjda problem da mu kazes sta ti smeta?!

Skreni mu paznju da povede racuna jer ti to ne mozes da podneses, a i ko bi mogao! Postoje i kozmeticki preparati protiv neprijatnog mirisa nogu.
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Teško da bi ga u tom pogledu mogla promijeniti, bolje se pomiri s tim na vrijeme

Ja bi mu oprostila samo zbog ovog

seks s njim je nevjerojatan

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

pa probaj prestat kvocat i lijepo mu objasnit sto ti sve smeta. kvocanjem ces uvijek postici kontra efekt dok normalan razgovor cini cuda ako to ne upali i ako ti njegova neurednost zbilja jako smeta - pisi propalo.

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

da probam odgvoriti u stilu oggy-a iako je to jako tesko.

reci mu da ces mu dati da ga flopne u tvoju guzu ako pocne prati noge svaki dan. mozda to upali

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Banned
    Datum registracije
    11-08-08
    Poruka
    4,365
    Liked
    3 times

E pa draga moja,moraš to riješiti na finjaka. Kupi mu Dr.Sholl losion za noge i to mu onako diskretno preporuči nakon tuširanja,uz puse naravno

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

Citat Pravi autor: leyla Pogledaj Poruke
    Imam prezgodnog decka, stvarno savrseno izgleda, malo je rec da je obdaren i seks s njim je nevjerojatan. Prije dva mjeseca smo poceli zivjeti zajedno i tu nastaju khm problemi. Preneuredan je i smrde mu noge. To me stvarno izludjuje, pogotovo zato sto to njemu uopce ne smeta, posebno ne ovo drugo. Udjem u stan i odmah me zapahne miris njegovih nogu… ne mogu vjerovati da dodje s treninga i onda onako usmrdjen jos dva sata gleda televiziju… dlake posvuda, skoljka zapisana, njegove carape po svim kutovima sobe…. Bojim se da bi moje stalno prigovaranje moglo pokvariti odnos i ne znam sta da ucinim…
    stalno prigovaranje pretvori u razgovor, objasni mu što ti smeta i zamoli ga da promijeni navike.
    sama odluči jel ti preči dobar sex ili tvoj lifestyle.
    meni osobno bi neuredni i smrdljivi muškarci ogadili svaku vrstu zajedničkog života a kamoli sex.

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Prekini

Svinja

Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Mili Avatar od korisnika Adolon
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    4,670
    Liked
    59 times

šta te briga neće te nogama

Akademik Avatar od korisnika carica
    Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

kako sex može biti nevjerojatan ak mu smrde noge da nije nevjerojatan jer si u opijenom stanju

nego probaj s čovjekom nježno i razumno, fino mu objasni koliko te to smeta i valjda će upalit.....

i da, probaj i fbs-ov savjet-ak se popravi dat ćeš mu guze
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Stranica 1 od 13 12345611 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku