Raspravljate o temi sta cu s njim? u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Imam prezgodnog decka, stvarno savrseno izgleda, malo je rec da je obdaren i seks s njim je nevjerojatan. Prije dva ...
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Teško da bi ga u tom pogledu mogla promijeniti, bolje se pomiri s tim na vrijeme
Ja bi mu oprostila samo zbog ovog
seks s njim je nevjerojatan
pa probaj prestat kvocat i lijepo mu objasnit sto ti sve smeta. kvocanjem ces uvijek postici kontra efekt dok normalan razgovor cini cudaako to ne upali i ako ti njegova neurednost zbilja jako smeta - pisi propalo.
da probam odgvoriti u stilu oggy-a iako je to jako tesko.
reci mu da ces mu dati da ga flopne u tvoju guzu ako pocne prati noge svaki dan. mozda to upali![]()
Prekini
Svinja
![]()
![]()
![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
šta te briga neće te nogama![]()
kako sex može biti nevjerojatan ak mu smrde nogeda nije nevjerojatan jer si u opijenom stanju
nego probaj s čovjekom nježno i razumno, fino mu objasni koliko te to smeta i valjda će upalit.....
i da, probaj i fbs-ov savjet-ak se popravi dat ćeš mu guze![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.