Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi šta mislite o spirali i dal bi ju ikada ugradili u Društvo forumu; Moja iskustva sa spiralom su pozitivna (a nemam ju ugrađenu) uz naravno redovite medicinske kontrole....

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-04-08, 08:27   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,298
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: šta mislite o spirali i dal bi ju ikada ugradili

Moja iskustva sa spiralom su pozitivna (a nemam ju ugrađenu) uz naravno redovite medicinske kontrole.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 08:29   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 22
Poruka: 434
olja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz mase

to mi je previse mesarski... ne bi nikad
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 13:14   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

fuj ne
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 13:51   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,560
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

nema sanse! zivio kondom
Star 25-04-08, 15:58   #15 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: šta mislite o spirali i dal bi ju ikada ugradili

Citat:
Pravi autor: tajnica Pogledaj Poruke
Ej, ja nebi nikada to ugradila, imala je moja mama to nakon što je mene rodila, nije baš bila zadovoljna, imala je dosta problema radi toga, a ja baš o tome nisam čula ništa dobro.....evo ja nebi...
Tvoja mama je spiralu koristilaprije 20 godina i od onda se puno toga promjenilo.

Citat:
Pravi autor: magma10 Pogledaj Poruke
imala sam dva mjeseca mirenu i nikad vise... em sam zamalo iskrvarila, a o seksu nije bilo ni rijeci... previse krvi za svaciji ukus... jos mi je i ostavila posljedice tak da sad svaki put pirlikom orgazma imam bolove u maternici... pa tko voli te pizdarije nek izvoli...
Teško je reci što se kod tebe dogodilo, ali Mirena kada je pravo indicirana, znači da nije za svakoga je vrhunski proizvod s vrhunskim rezultatima, znam žene koje je koristi i izuzetno su zadovoljne.

Žaomi je zbog tvog lošeg iskustva.
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 18:08   #16 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,239
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

tarquino kako ti znaš toliko toga o svemu? da nisi neki ginekolog?
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 10:54   #17 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-08-07
Godina: 40
Poruka: 37
Maja Cvj. se izdvaja iz mase

Imala sam je jednu godinu i nikada više ne bih.Od 30 dana,barem 20 sam bila sa uloškom.Posle izvesnog vremena osetila sam je čak i kada sedim jer se spustila u grlić materice.Ona se koristi samo kad žena ne može da uzima kontraceptivne pilule iz raznih razloga,kao ja.
Inače spirala je abortivno sredstvo,što znači da ne sprečava začeće,već naprotiv,kada se oplođeno jajašce spusti u materičnu duplju,ona ga samo "očeše"sprečavajući inplantaciju ploda za zid materice.
Maja Cvj. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 10:57   #18 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,239
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

isse grozno,jadna ti s tim dok si ju imala ....
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 21:26   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-04-08
Poruka: 38
mety_053 se izdvaja iz mase

jao užas, nikad ju ne bi imala...
mety_053 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 12:57   #20 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,146
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Sada i ne razmisljam o tome, kasnije ko zna...mada, tesko da bih ja nesto ugradila u sebe, ali nikad ne reci nikad!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108