| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi šta mislite o spirali i dal bi ju ikada ugradili u Društvo forumu; Moja iskustva sa spiralom su pozitivna (a nemam ju ugrađenu) uz naravno redovite medicinske kontrole.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta mislite o spirali i dal bi ju ikada ugradili fuj ne
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #15 (permalink) | ||
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Citat:
Žaomi je zbog tvog lošeg iskustva.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | ||
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-08-07 Godina: 40
Poruka: 37
![]() | Re: šta mislite o spirali i dal bi ju ikada ugradili Imala sam je jednu godinu i nikada više ne bih.Od 30 dana,barem 20 sam bila sa uloškom.Posle izvesnog vremena osetila sam je čak i kada sedim jer se spustila u grlić materice.Ona se koristi samo kad žena ne može da uzima kontraceptivne pilule iz raznih razloga,kao ja. Inače spirala je abortivno sredstvo,što znači da ne sprečava začeće,već naprotiv,kada se oplođeno jajašce spusti u materičnu duplju,ona ga samo "očeše"sprečavajući inplantaciju ploda za zid materice. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta mislite o spirali i dal bi ju ikada ugradili Sada i ne razmisljam o tome, kasnije ko zna...mada, tesko da bih ja nesto ugradila u sebe, ali nikad ne reci nikad!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« Cure/zene dal vas boli za vrijeme seksa?
|
Da li muskarci moraju sudjelovati u kucanskim poslovima? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:27.