| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Sta vas moze odbiti od muskarca u Društvo forumu; Sta vas moze odbiti od muskarca ? Govorim naime o fizickom osobinama . Npr. zubi na parove razbroj glas, usi, ruke, hod .. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-02-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 92
![]() | Sta vas moze odbiti od muskarca Sta vas moze odbiti od muskarca ? Govorim naime o fizickom osobinama . Npr. zubi na parove razbroj glas, usi, ruke, hod .. Mene je jednom odbio uzasno kricavi glas od cure (inace zgodna).
__________________ Fitness |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca Više nego ijedna fizička osobina može me odbiti kad je dečko prenapadan To možda govorim pod dojmom, ali danas mi je mrak pao na oči kad me neki poznanik od moje prijateljice dignuo i vrtio na pol ulice pred jednim kafićem u koji najčešće izlazim Morona sam tad prvi put u životu vidjela i čini mi se da je dobro prošao Tako mi je fino došlo da ga nabijem tamo gdje bi ga najviše bolilo Ma taj garant nije normalan, ali ni luđak se tako ne ponaša ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca a sto mene nisi pozvala? ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Celebrity | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca što se tiče karakternih osobina: preseravanje,umišljenost i manjak inteligencije! kod fizičkih osobina je teško reći,ne sviđa mi se ono što se većini ljudi ne sviđa- ružni zubi,veliki krivi nos,velika guzica....... lakše je reći što volim i što mi se sviđa
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca Najviše me može odbiti ako vidim da je ženskar...druga stvar ako voli gledat žene, to i ja radim...ali ako vidim da nije izbirljiv i da trči za svakom meni to nije baš kompliment...eto, to je prvo, a ovo ostalo je deedee već rekla...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-04-06 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 352
![]() | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca Citat:
LOL Daj si pročitaj post... | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca u autobusu? jel ti je mozda zlo, pa zato? ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
![]() |
| Tagovi: moze, muskarca, odbiti, sta, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 12:00 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:01.

To možda govorim pod dojmom, ali danas mi je mrak pao na oči kad me neki poznanik od moje prijateljice dignuo i vrtio na pol ulice pred jednim kafićem u koji najčešće izlazim
Tako mi je fino došlo da ga nabijem tamo gdje bi ga najviše bolilo 

Ili je tebi mašta proradila na njen post?