| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Sta vas moze odbiti od muskarca u Društvo forumu; kad kilu zlata ima oko vrata ko da je vol... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca ma bilo kakav nakit me nervira do bola (ne volim ga ja, pa valjda zato) ![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #105 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca kad je umišljen,ono pun sebe kao da je sam bog... bahatost,gayish ponašanje,nedostatak smisla za humor....a bome i ovo sa 3 kile zlata oko bilo čega ![]() ne volim zlato ![]()
__________________ Imam savršenu kompilaciju za kraj.... |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-02-08
Poruka: 41
![]() | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca O,da! I onda se uvrijedi kad konstatiraš kako ima deblji lanac nego tvoj pas (a vodiš njemačkog ovčara sa sobom)!!! Čačkalica koja viri iz usta,a on ju važno premeće iz jednog u drugi kut usana!! Prljave,zapuštene ofucane cipele koje nisu "oglancane" od kako su izašle iz dućana!! And my favorit: dugačak nokat na malom prstu!!!(nikada nisam uspjela saznati služi li za čačkanje uha-umjesto ključa od auta, ili vađenju ostataka hrane između zubi)!!? |
| | |
| | #107 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 12-10-07 Godina: 20
Poruka: 30
![]() | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca Citat:
![]() ne volim krupne macho tipove koji misle da ti ih je sam Bog poslao i jednostavno ne odustaju, nikad!
__________________ hahaha...hehehe!!!!!!!!!! hi! | |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 258
![]() ![]() | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca Nehigijena... ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
![]() |
| Tagovi: moze, muskarca, odbiti, sta, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 12:00 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:47.

Kosovo Država!