| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Sta vas moze odbiti od muskarca u Društvo forumu; uf, decka koji smrdi ne bih ni pogledala... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca pa ako smrdi, nije problem u gledanju, nego u njušenju ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca Definitivno nehigijena! Sledi nekulturno ponasanje, preterana umisljenost i hvalisanje, tj. kad se ponasa kao da mu niko nema ravan, zadrtost i sklonost tretiranja zene kao da je rob,...ima tu jos...
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca ljubavni tapet ne volis ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #118 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca da, to je bzvz, ali svi oni imaju bivse, ne mozes uvek biti prva tzv. velika ljubav! Ako je to izmedju njih bila duga i ozbiljna veza sa puno emocija, koja nije prekinuta obostranim hladjenjem, duzi period mu nece biti svejedno, sto ne znaci da tebe ne voli, ali, jednostavno, ostaje neko vreme slab na nju, nekad dugo, vrlo dugo... Znam muskarca koji je nekoliko godina ozenjen i ima decu, valjda voli svoju zenu, slazu se, ali je jednom rekao da nikad nije toliko voleo kao jednu bivsu,...da je vidja, ko zna sta bi bilo...
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| | |
| | #120 (permalink) | |
| Banned | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca Citat:
![]() i može me odbit kad je bezobrazan i kad me naziva koje kakim imenima npr da mi govori "kravo,glupačo" to bi me 100% odbilo | |
| | |
![]() |
| Tagovi: moze, muskarca, odbiti, sta, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 13:00 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 01:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:55.