| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Sta vas moze odbiti od muskarca u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 a znam,ali mene to jednostavnoodbija,zgrozim se na samu pomisao na to da je npr ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #123 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca od muškarca me može odbiti kada se užasno ponaša prema drugim ljudima npr kada loše priča o bivšoj curi jer odmah steknem dojam da će jednog dana tako i o meni. mogu me odbiti i dosadni muškarci ali definitvno ne podnosim ravnodušne i hladnokrvne muškarce kojima se fućka za sve živo.
__________________ Aj em hepi baksuz |
| | |
| | #125 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca Citat:
uf sad si me podsjetila s ovime da ne voliš bahate...ja ne podnosim muške koji se trude biti face a to im ne uspijeva.
__________________ Aj em hepi baksuz | |
| | |
| | #126 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca kad mi sere i optužuje me za neke stvari koje uopće ne radim i koje ne bi radila...a pri tom on to sve radi...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-08 Lokacija: Split Godina: 19
Poruka: 127
![]() | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca Puno toga...zadah, pretjerana dlakavost, ružne noge (e, noge prve gledam LOL)...itd. ne da mi se nabrajati...
__________________ "Tragedija slave je u tome da moraš izgubiti previše vremena da bi postao slavan." Picasso |
| | |
![]() |
| Tagovi: moze, muskarca, odbiti, sta, vas |
« ........vjenčana torta kakvu želite.............
|
šta bi napravile da vam se vaš voljeni dečko/muž udeblja i totalno zapusti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 12:00 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:57.