| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Sta vas moze odbiti od muskarca u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 loše ponašanje prema meni ..a prema drugima?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #154 (permalink) |
| Banned | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca zašto te to odbilo ako se prema tebi lijepo ponašala a prema drugima ne,to znači da te je volila i da si bio vrijedan njezinog lijepog ponašanja.ne zaslužuju svi da se lijepo ponašaš prema njima... što si bolji to te više jebu,trebaš bit đubre i niko te neće jebat i dobro ćeš proć u životu ali jbg ne mogu svi bit đubre |
| | |
| | #155 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca vas dvoje idete cestom on je prema tebi divan, najednom ga pukne i ubije boga u nekom slucajnom prolazniku... ili dovikuje ruzno nekim curama, zlostavlja ljude i zivotinje, al prema tebi je super, kupuje ti cvice, pazi te i sl... ne bi ti smetalo ![]() ajde 2 put samo razmisli malo, ovo su prve gluposti koje su mi pale na pamet, postoji jos milion primjera... oisim ako tebi to ne bi smetalo... ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #156 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca ja ne bi mogla biti sa nekim tko se ponasa kao smece prema drugim ljudima, pogotovo prema meni dragim ljudim. zapravo, ne bi više nikad mogla biti.
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #157 (permalink) | |
| Banned | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca Citat:
ne volim takve dečke... | |
| | |
| | #159 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-09-08 Lokacija: Zabok
Poruka: 364
![]() | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca kad čovjek uspravno hoda i ima lagano podignutu glavu ili pogled, to tebe odbije? tražiš tipa koji lagano vuče na one koji se boje vlastite sjene i skupljenih ramena i pognute glave hodaju ulicom (pravo muško)
__________________ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: moze, muskarca, odbiti, sta, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 13:00 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 01:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:42.

zašto te to odbilo ako se prema tebi lijepo ponašala a prema drugima ne,to znači da te je volila i da si bio vrijedan njezinog lijepog ponašanja.