| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Sta vas moze odbiti od muskarca u Društvo forumu; fizicki.. hmm.. nepodnosljiv smrad, smrdljive noge i gadan zadah iz cvalja, pogotovo na pivu.. IJUUU moozda dlake na ledjima..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca fizicki.. hmm.. nepodnosljiv smrad, smrdljive noge i gadan zadah iz cvalja, pogotovo na pivu.. IJUUU moozda dlake na ledjima..
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca neke butre se na to pale...zapravo dosta njih...kolko sam ja vidio..a video sam mnogo toga.. ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... Zadnji Uredio daidza : 07-01-08 u 14:04. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-08 Godina: 19
Poruka: 18
![]() | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca da znam ali te zenske na to gledaju kao ˝gle on moze imati svaku koju pozeli a izabra je bas mene...bas slatko...˝ je ˝slatko˝ joj moze biti dok mu ne dosadi a onda je odj... i nade malu koju jos nije ˝proba˝i tako stalno |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca ja to gledam totalno suprotno........dečko koji mi se postavi kao da može imat curu koju hoće,kad hoće......ja mu odlučim pokazat da nemože baš svaku......a takav dečko,dotad teška faca,onda izgubi glavu za tim šta ne može dobit ni imat....i onda to hoće sve više i više,toliko jako da na kraju ispadne i jadan.....e to mi je super.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: moze, muskarca, odbiti, sta, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 12:00 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:37.

moozda dlake na ledjima..