| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Sta vas moze odbiti od muskarca u Društvo forumu; smrad, dlake na prsima, zuti zubi, odvojeni sjekutici i odurno je dok je nizi od mene, debljina a ne znam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Starter | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca smrad, dlake na prsima, zuti zubi, odvojeni sjekutici i odurno je dok je nizi od mene, debljina a ne znam vise ![]()
__________________ Izgubila sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav. Jedinu utjehu pronašla sam u igli. Sad heklam i super mi je! |
| | |
| | #53 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca pa uglavnom smta mi kad smrdi po cigaretama ili cugi ko demižon! i smeta mi kad su napadni jako, i kad bi te povalio najradije nasred ceste.. to ne volim.. ma moram spomenut zažnirane tenisice, onak krvnički, pogotovo one nikeice stare.. joooj, ma nisam mogla izdržat... to mi je uvjerljivo najgore!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #54 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca uz "poneku" fizičku manu kao glavna osobna karakteristika odbija me neodlučnost
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca Fizički ne znam.. nisam toliko površna da bi me zasmetale nekakve sitnice, možda jedino nehigijena i neurednost, to me odbija, ali po karakteru puno toga, ne volim laganje ni ženskare.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 656
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca Izgled mi stvarno nije previše bitan ... iako nizak, debeli i čelav - sumljam da bi ikad prošli. Ima još jedna stvar koja mi je najgora, a to je onaj psycho pogled ... to mi je pregrozno. ![]()
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| charolastra | Re: Sta vas moze odbiti od muskarca Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
![]() |
| Tagovi: moze, muskarca, odbiti, sta, vas |
« ........vjenčana torta kakvu želite.............
|
šta bi napravile da vam se vaš voljeni dečko/muž udeblja i totalno zapusti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 12:00 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:54.

to mi je uvjerljivo najgore!
kao glavna osobna karakteristika odbija me neodlučnost