Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Što biste učinile.... u Društvo forumu; Čitam o toj Tanji Tomić i njenim neuspješnim brakovima i baš me zanima šta biste vi učinile da vas ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-06-06, 13:29   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Godina: 30
Poruka: 735
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase
Što biste učinile....

Čitam o toj Tanji Tomić i njenim neuspješnim brakovima i baš me zanima šta biste vi učinile da vas muž ili dečko udari iz bilo kojeg ili nikojeg razloga?

Stalno razmišljam o tim ženama i nije mi jasno kako malo moraš volit sebe da bi dopuštala da ti tako šta neko radi i još ostajala s njim na kraju? To mi je tako strašno i žalosno i vidjet i čut.

Što se mene tiče, nema šanse da bi ostala i milisekundu više u istoj prostoriji s takvim čovjekom, a ako bi mi jaaaaako digao živac mislim da bi i on od mene dobio, pa šta bude bude. Gade mi se takvi "mačo" frajeri......bljak
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 13:41   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,678
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Što biste učinile....

nikad ne bih udario curu, baš nikad

jedino ako se ševimo a ona neka divlje i hoće da je tučem po guzi
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 13:56   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

A tebi bi teško palo?!! Divljakuše voliš a?
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 14:08   #4 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

pa naravno
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 15:08   #5 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,342
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Pa ja sam dvaputa morao, kad sam branio sina.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 15:09   #6 (permalink)
Administrator

Citat:
Pravi autor: Maslow
Pa ja sam dvaputa morao, kad sam branio sina.

kaj si matildu pretukao
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 15:12   #7 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,342
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Ma nisam ja nikad nikog pretukao, samo sam branio sina, kad je imao 9 godina.

To su jedina dva puta da sam ja udario bilo koju ženu.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 15:19   #8 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,236
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Sad se kao od mene očekuje da pljujem po ženama koje si to "dopuste"...Šta bi napravila? Vratila bi mu. A ma tisuću sam se puta uvjerila da kažem "ja ovo ne bi nikad..." i dogodi mi se da reagiram upravo suprotno od onog što sam mislila da ću napravit...
Ne mora značit da žena sebe ne voli ako ostane s muškarcem koji je udari...ima raznih slučajeva i ne treba odmah te žene napadat i osuđivat kao ovakve i onakve...a što se takvih muškaraca tiče..i meni se gade...to su za mene kukavice...ali i dobrom se čovjeku može dogodit da mu živci puknu pa mu "poleti" ruka, za to nema opravdanja...ali nije sve uvijek crno-bijelo
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 15:22   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-05
Godina: 27
Poruka: 1,318
trandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono nešto

Nikada u zivotu nisam udario zensko, niti bih ikada udario da sam ti, ne znam u kakvom stanju ludila i sl. NIKADA!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 15:53   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: Wamp
ali i dobrom se čovjeku može dogodit da mu živci puknu pa mu "poleti" ruka
Ojooooooj.......ako je dobar čovjek ne bi mu poletila ruka na ženu!
I taj izraz "poletila mi ruka" je tako strašan i jadan zapravo.
Ne moraš ti nikog pljuvat, pitanje bi bilo šta bi napravila.
Moje je mišljenje da one sebe ne vole i nemaju dovoljno samopouzdanja da bi mogle okrenit mu leđa i otić.
Ja sam rekla i toga se i držim, bolje ću bit sama nego živjet s takvim idiotom.
Kakav ti je to život kad moraš pazit šta radiš ili šta ćeš reć da ne bi dobila batina? Stalan i užasan stres zbog kojeg na kraju i ti živce izgubiš. Neka fala, ne treba to meni.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: biste, sto, ucinile

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Što biste trenutno radili - da možete? Kristijan Upoznavanje i Druženje 3419 Danas 10:57
Što obično učinite kad ne znate što biste učinili? Kristijan Baš Razno 17 23-06-06 02:05
Što je najodvratnije što biste pojeli? Kristijan Baš Razno 6 15-11-04 16:48
100 viceva o plavušama Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 17:42

Trenutno vrijeme na forumu: 20:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111