| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što biste učinile.... u Društvo forumu; Čitam o toj Tanji Tomić i njenim neuspješnim brakovima i baš me zanima šta biste vi učinile da vas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Što biste učinile.... Čitam o toj Tanji Tomić i njenim neuspješnim brakovima i baš me zanima šta biste vi učinile da vas muž ili dečko udari iz bilo kojeg ili nikojeg razloga? Stalno razmišljam o tim ženama i nije mi jasno kako malo moraš volit sebe da bi dopuštala da ti tako šta neko radi i još ostajala s njim na kraju? To mi je tako strašno i žalosno i vidjet i čut. Što se mene tiče, nema šanse da bi ostala i milisekundu više u istoj prostoriji s takvim čovjekom, a ako bi mi jaaaaako digao živac mislim da bi i on od mene dobio, pa šta bude bude. Gade mi se takvi "mačo" frajeri......bljak
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,236
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinile.... Sad se kao od mene očekuje da pljujem po ženama koje si to "dopuste"...Šta bi napravila? Vratila bi mu. A ma tisuću sam se puta uvjerila da kažem "ja ovo ne bi nikad..." i dogodi mi se da reagiram upravo suprotno od onog što sam mislila da ću napravit... Ne mora značit da žena sebe ne voli ako ostane s muškarcem koji je udari...ima raznih slučajeva i ne treba odmah te žene napadat i osuđivat kao ovakve i onakve...a što se takvih muškaraca tiče..i meni se gade...to su za mene kukavice...ali i dobrom se čovjeku može dogodit da mu živci puknu pa mu "poleti" ruka, za to nema opravdanja...ali nije sve uvijek crno-bijelo
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinile.... Nikada u zivotu nisam udario zensko, niti bih ikada udario da sam ti, ne znam u kakvom stanju ludila i sl. NIKADA!!!!!
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: Što biste učinile.... Citat:
I taj izraz "poletila mi ruka" je tako strašan i jadan zapravo. Ne moraš ti nikog pljuvat, pitanje bi bilo šta bi napravila. Moje je mišljenje da one sebe ne vole i nemaju dovoljno samopouzdanja da bi mogle okrenit mu leđa i otić. Ja sam rekla i toga se i držim, bolje ću bit sama nego živjet s takvim idiotom. Kakav ti je to život kad moraš pazit šta radiš ili šta ćeš reć da ne bi dobila batina? Stalan i užasan stres zbog kojeg na kraju i ti živce izgubiš. Neka fala, ne treba to meni.
__________________ Pain is caused by pleasure | |
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, sto, ucinile |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što biste trenutno radili - da možete? | Kristijan | Upoznavanje i Druženje | 3419 | Danas 10:57 |
| Što obično učinite kad ne znate što biste učinili? | Kristijan | Baš Razno | 17 | 23-06-06 02:05 |
| Što je najodvratnije što biste pojeli? | Kristijan | Baš Razno | 6 | 15-11-04 16:48 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:05.