| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što biste učinile.... u Društvo forumu; to nije moj izraz ja sam citirala ono što sam čula...a na temu sam odgovorila...i naravno da ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinile.... to nije moj izraz ja sam citirala ono što sam čula...a na temu sam odgovorila...i naravno da ne treba nijednoj ženi takav život, niti jedna nije to zaslužila...i čovjek ako udari ženu već je kukavica...ali ako ju premlati onda već ima problema...on! A ne žena
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Što biste učinile.... To je i mene uvijek fasciniralo kod žena, da bez obzira što ju muškarac mlati, ona ostaje s njim ili mu se vrati nakon kratkog vremena.. Prije par godina sam ujutro oko pola dva čekao tramvaj, u isto vrijeme, osim još nekoliko ljudi, bio je i jedan par. Nakon nekog vremena su se počeli svađat i dečko ju je ošamario, na što je ona uzvratila, a on je onda popizdio, lupio ju šakom u glavu srušio na zemlju i počeo šaketat i cipelarit. Nisam to mogao gledat pa sam ga odgurno i mazno ga par puta u glavu , srušio i otišo vidjet kako je cura, jel ok, a ona je počela vikat da što sam napravio njenom dečku, da jesam ja normalan....itd.. Da mogu taj događaj ponovit, dobro bi razmislio prije nego bi nešto napravio al opet bi vjerojatno napravio isto... ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #13 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinile.... Uh... teška tema... grozna tema... Nažalost, zbog posla dolazim u nešto češći i nešto bliži kontakt sa takvim slulčajevima mlaćenja žena i zlostavljanja u obitelji... i mogu samo reć jednu stvar: đubrad koja mlati žene - dakle, to nije muško niti čovjek to je đubre, govno, smrad, gnjida, stoka, pička... - to je najniži mogući oblik ljudskog bića, to je najgore od najgoreg. Nikad, ali baš nikad nikad nikad ne postoji niti može postojat opravdanje za one koji dižu ruku na slabijeg, a pogotovo ako dižu ruku na onog kojeg bi trebali voljet... nikakve floskule tipa iznervirala me pa mi je pobjegla ruka, nisam znao šta radim, bio sam pijan/drogiran/lud/ne sjećam se... NIŠTA ne može opravdat takav postupak. A sad što se tiče razloga zbog kojih žrtve ostaju uz zlostavljača i nakon višestrukih ponavljanih mlaćenja - to je vrlo složena psihologija... nesretne žene nekako sebi pokušavaju objasnit zašto im se to događa, pa sebe uvjere da su same krive, da on to nije mislio, ili su toliko u strahu da vjeruju da će ih pronać i da će im bit još gore pa bolje to sada trpit... ima svakakvih objašnjenja koje žrtve sebi slažu A istina je samo jedna - takve kretene treba objesti za jaja na javnom mjestu i pustit da ih svi građani redom mlate po 15 minuta bez prestanka i ne dopustit im da pri tome plaču. Evo sam se raspisao... a šta ću kad MRZIM I PREZIREM takva govna ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Što biste učinile.... Citat:
To je jako velika razlika. Kad nekog tko je u afektu i tko se ne može kontrolirati, jednom lupiš da ga zaustaviš, nema nikakove veze s premlaćivanjem. Da li bi M. premlatila sina ili ne to nisam siguran, ja sam samo to spriječio. Uobičajena reakcija nakon takove pljuske je da se žena rasplače i da te zagrli. | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Administrator | Re: Što biste učinile.... Citat:
uobičajena je reakcija da te pošalje u pičku materinu | |
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, sto, ucinile |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što biste trenutno radili - da možete? | Kristijan | Upoznavanje i Druženje | 4761 | 29-11-08 12:19 |
| Što obično učinite kad ne znate što biste učinili? | Kristijan | Baš Razno | 17 | 23-06-06 03:05 |
| Što je najodvratnije što biste pojeli? | Kristijan | Baš Razno | 6 | 15-11-04 17:48 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 18:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:42.

---ex moderator---