Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Što biste učinile.... u Društvo forumu; to nije moj izraz ja sam citirala ono što sam čula...a na temu sam odgovorila...i naravno da ne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-06-06, 16:57   #11 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: Što biste učinile....

to nije moj izraz ja sam citirala ono što sam čula...a na temu sam odgovorila...i naravno da ne treba nijednoj ženi takav život, niti jedna nije to zaslužila...i čovjek ako udari ženu već je kukavica...ali ako ju premlati onda već ima problema...on! A ne žena
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 17:53   #12 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 903
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase

To je i mene uvijek fasciniralo kod žena, da bez obzira što ju muškarac mlati, ona ostaje s njim ili mu se vrati nakon kratkog vremena..
Prije par godina sam ujutro oko pola dva čekao tramvaj, u isto vrijeme, osim još nekoliko ljudi, bio je i jedan par.
Nakon nekog vremena su se počeli svađat i dečko ju je ošamario, na što je ona uzvratila, a on je onda popizdio, lupio ju šakom u glavu srušio na zemlju i počeo šaketat i cipelarit.
Nisam to mogao gledat pa sam ga odgurno i mazno ga par puta u glavu , srušio i otišo vidjet kako je cura, jel ok, a ona je počela vikat da što sam napravio njenom dečku, da jesam ja normalan....itd..
Da mogu taj događaj ponovit, dobro bi razmislio prije nego bi nešto napravio al opet bi vjerojatno napravio isto...
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 19:27   #13 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Uh... teška tema... grozna tema...

Nažalost, zbog posla dolazim u nešto češći i nešto bliži kontakt sa takvim slulčajevima mlaćenja žena i zlostavljanja u obitelji... i mogu samo reć jednu stvar:

đubrad koja mlati žene - dakle, to nije muško niti čovjek to je đubre, govno, smrad, gnjida, stoka, pička... - to je najniži mogući oblik ljudskog bića, to je najgore od najgoreg.

Nikad, ali baš nikad nikad nikad ne postoji niti može postojat opravdanje za one koji dižu ruku na slabijeg, a pogotovo ako dižu ruku na onog kojeg bi trebali voljet... nikakve floskule tipa iznervirala me pa mi je pobjegla ruka, nisam znao šta radim, bio sam pijan/drogiran/lud/ne sjećam se... NIŠTA ne može opravdat takav postupak.

A sad što se tiče razloga zbog kojih žrtve ostaju uz zlostavljača i nakon višestrukih ponavljanih mlaćenja - to je vrlo složena psihologija... nesretne žene nekako sebi pokušavaju objasnit zašto im se to događa, pa sebe uvjere da su same krive, da on to nije mislio, ili su toliko u strahu da vjeruju da će ih pronać i da će im bit još gore pa bolje to sada trpit... ima svakakvih objašnjenja koje žrtve sebi slažu

A istina je samo jedna - takve kretene treba objesti za jaja na javnom mjestu i pustit da ih svi građani redom mlate po 15 minuta bez prestanka i ne dopustit im da pri tome plaču.

Evo sam se raspisao... a šta ću kad MRZIM I PREZIREM takva govna
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 19:33   #14 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,977
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: Maslow
Ma nisam ja nikad nikog pretukao, samo sam branio sina, kad je imao 9 godina.

To su jedina dva puta da sam ja udario bilo koju ženu.

znači pretukao si matildu, a matilda ti je pretukla sina
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 20:30   #15 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
eowyn je zabranio reputaciju

Nikad me nije udario, a da me je slučajno neki udario, još bi brže dobio nazad šakom u čelo Bolje mu onda da ni ne pokušava Nema za to opravdanja
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 20:33   #16 (permalink)
-PIMPTATICA-

Datum registracije: 01-05-04
Godina: 21
Poruka: 1,662
k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku k-fLiP

čujte, bitchslapam samo kuje koje su zaslužile.

KUJO, NAZAD NA UGAO!

Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 20:34   #17 (permalink)
Zlatni Član

Šlapao bi ti meni sam sebe po pol glave
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 20:42   #18 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,625
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: Kristijan
znači pretukao si matildu, a matilda ti je pretukla sina
Ja sam napisao udario, a ne pretukao.
To je jako velika razlika.
Kad nekog tko je u afektu i tko se ne može kontrolirati, jednom lupiš da ga zaustaviš, nema nikakove veze s premlaćivanjem.
Da li bi M. premlatila sina ili ne to nisam siguran, ja sam samo to spriječio.
Uobičajena reakcija nakon takove pljuske je da se žena rasplače i da te zagrli.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 20:44   #19 (permalink)
Zlatni Član

tko je u stanju jednom udariti ženu, u stanju ju je i pretući A varaš se da je to uobičajena reakcija žene vidio bi ti šta je reakcija žene da si to napravio nekoj koja te se ne boji
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-06, 20:51   #20 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,977
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: Maslow
Da li bi M. premlatila sina ili ne to nisam siguran, ja sam samo to spriječio.
Uobičajena reakcija nakon takove pljuske je da se žena rasplače i da te zagrli.
znači pretukao si je, ali nisi ni bio siguran da bi pretukla ona tvog sina

uobičajena je reakcija da te pošalje u pičku materinu
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: biste, sto, ucinile

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Što biste trenutno radili - da možete? Kristijan Upoznavanje i Druženje 4761 29-11-08 12:19
Što obično učinite kad ne znate što biste učinili? Kristijan Baš Razno 17 23-06-06 03:05
Što je najodvratnije što biste pojeli? Kristijan Baš Razno 6 15-11-04 17:48
100 viceva o plavušama Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 18:42

Trenutno vrijeme na forumu: 15:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114