| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što biste učinile.... u Društvo forumu; Ali ako si to napravio dva puta u 15 godina (sa jaaaako dobrim razlogom-mada ne znam koji bi to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Što biste učinile.... Ali ako si to napravio dva puta u 15 godina (sa jaaaako dobrim razlogom-mada ne znam koji bi to razlog mogao biti )...a ti si to napravio i još zato dao najgluplji razlog za koji sam ja ikad čula!!! Dakle, ne sumnjam da to nije bilo samo 2 puta u životu ![]() |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | Re: Što biste učinile.... Citat:
![]() | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Što biste učinile.... bila u situaciji a je lik takav kreten-polemala se s njim.marta u jaje,valja se po podu,kad se diga(ja u međuvremenu nisan mogla pobić jer je zaključa vrata i negdi stavia ključ)uvatia me lipo za vrat,malo davit,radili su moji laktovi kolko tolko.doživila san histerični napadaj...prisilno se smirila jer san morala nekako izvuć živu glavu.u tolikoj mjeri da san se morala pravit da je sve ok.najodvratniji dan mog života.on sere i sere a ja nakon 3 sata iznošenja protuargumenata moran reć je,tako je.nekako san došla doma i odjebala idiota za vjeke vjekova.da ga vidin 100 m isprid sebe,navukla bi mu sve idiote ovog svijeta da ga ubiju...žena bi trebala reć ne udarcima i potlačivanju jer to rade samo iskompleksirani idioti koji ne zavrjeđuju živit jer su toliko zatupljeni ,egoistični i duhovno retardirani.jadni preživjeli fetusi.nemogu preć preko činjenice da neka osoba to tolerira jer znam kako je kad moraš ubit svoj ego da bi osta živ...a kad su u pitanju djeca.pa jeben mu mater niste u stanju otić negdi od familije il prijatelja dok se ne sredite i radit 3 posla ako se mora.serem se na to..
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Što biste učinile.... ja san bila dijete takve situacije i mogu reć da se seren na to.jer nije bilo da nismo imali mogućnost to prominit...a na kraju je prošlo previše vrimena i tužno je da sin ocu triba reć gubi se iz kuće kad samo radiš sranja...tužno.i ponavljam-serem se na to.
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinile.... OK, sorry... ti onda imaš potpuno pravo na to, ali ja se serem na one žene koje su pametne do neba i znaju šta treba i kako treba i osuđuju druge, a nisu se nikad našle u takvoj situaciji, niti slute kako je to...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinile.... Mene ne može ni jednom....ja mu blokiram udarac i napravim jedan kružni i drito nogom u nos (slomim mu ga), zatim ga koljenom iz sve snage opizdim u jaja da se sagne i onda kao posljednji i najslađi udarac primi šaku u čelo za totalno knock out!!! Onda nazovem muriju i tužimo se 2 godine na sudu,,,, ja mu uzmem kuću i auto i napravim mu javnu sramotu......izgubi sve prijatelje......žene ga ne žele..mama ga ne voi više (jer sam joj ja bila baš draga,)......frendovi ga zovu:kukavica i pička......i on se baci pod vlak i to je više-manje to... ......Ukratko: tko me pokuša udariti, taj je mrtav čovjek!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinile.... Zvuči presamouvjereno ali sigurna sam da mi se to ne bi moglo dogoditi. Naime, imam stav da se na svakom muškarcu u prvoj sekundi vidi ima li samo trunku pritajene agresije u sebi. Čim osjetim samo mogućnost toga, bježim što dalje. Ima nešto i u krugu ljudi u kojem se krećeš... Na pogledu čovjeka sve se vidi a moja dosadašnja iskustva mi govore da se nisam nikad prevarila. |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinile.... Citat:
hihi, varaš se... jer su većina takvih muškaraca jako dobro zakamuflirani u na prvi pogled nježne dobrice..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, sto, ucinile |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što biste trenutno radili - da možete? | Kristijan | Upoznavanje i Druženje | 4517 | Jučer 23:10 |
| Što obično učinite kad ne znate što biste učinili? | Kristijan | Baš Razno | 17 | 23-06-06 02:05 |
| Što je najodvratnije što biste pojeli? | Kristijan | Baš Razno | 6 | 15-11-04 16:48 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:44.

)...a ti si to napravio i još zato dao najgluplji razlog za koji sam ja ikad čula!!! Dakle, ne sumnjam da to nije bilo samo 2 puta u životu