Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Što biste učinile.... u Društvo forumu; Ali ako si to napravio dva puta u 15 godina (sa jaaaako dobrim razlogom-mada ne znam koji bi to ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-06-06, 20:18   #31 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju
Re: Što biste učinile....

Ali ako si to napravio dva puta u 15 godina (sa jaaaako dobrim razlogom-mada ne znam koji bi to razlog mogao biti )...a ti si to napravio i još zato dao najgluplji razlog za koji sam ja ikad čula!!! Dakle, ne sumnjam da to nije bilo samo 2 puta u životu
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-06-06, 13:34   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-11-05
Poruka: 249
mysterious se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Maslow
Ja sam napisao udario, a ne pretukao.
To je jako velika razlika.
Kad nekog tko je u afektu i tko se ne može kontrolirati, jednom lupiš da ga zaustaviš, nema nikakove veze s premlaćivanjem.
Da li bi M. premlatila sina ili ne to nisam siguran, ja sam samo to spriječio.
Uobičajena reakcija nakon takove pljuske je da se žena rasplače i da te zagrli.
moga si ti nju zaustavit bez problema i bez pljuske, koliko znam jos uvijek su muskarci jaci od zena, taman ona bila duplo veca od tebe
mysterious je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 17:15   #33 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 475
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

bila u situaciji a je lik takav kreten-polemala se s njim.marta u jaje,valja se po podu,kad se diga(ja u međuvremenu nisan mogla pobić jer je zaključa vrata i negdi stavia ključ)uvatia me lipo za vrat,malo davit,radili su moji laktovi kolko tolko.doživila san histerični napadaj...prisilno se smirila jer san morala nekako izvuć živu glavu.u tolikoj mjeri da san se morala pravit da je sve ok.najodvratniji dan mog života.on sere i sere a ja nakon 3 sata iznošenja protuargumenata moran reć je,tako je.nekako san došla doma i odjebala idiota za vjeke vjekova.da ga vidin 100 m isprid sebe,navukla bi mu sve idiote ovog svijeta da ga ubiju...žena bi trebala reć ne udarcima i potlačivanju jer to rade samo iskompleksirani idioti koji ne zavrjeđuju živit jer su toliko zatupljeni ,egoistični i duhovno retardirani.jadni preživjeli fetusi.nemogu preć preko činjenice da neka osoba to tolerira jer znam kako je kad moraš ubit svoj ego da bi osta živ...a kad su u pitanju djeca.pa jeben mu mater niste u stanju otić negdi od familije il prijatelja dok se ne sredite i radit 3 posla ako se mora.serem se na to..
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 17:30   #34 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,331
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Seri se ti na to koliko hoćeš, ali ne znaš nikad kako je toj ženi dok ne dođeš u njenu kožu i situaciju.
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 17:33   #35 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 475
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Seri se ti na to koliko hoćeš, ali ne znaš nikad kako je toj ženi dok ne dođeš u njenu kožu i situaciju.
ja san bila dijete takve situacije i mogu reć da se seren na to.jer nije bilo da nismo imali mogućnost to prominit...a na kraju je prošlo previše vrimena i tužno je da sin ocu triba reć gubi se iz kuće kad samo radiš sranja...tužno.i ponavljam-serem se na to.
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 17:37   #36 (permalink)
Cobeta

Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

OK, sorry... ti onda imaš potpuno pravo na to, ali ja se serem na one žene koje su pametne do neba i znaju šta treba i kako treba i osuđuju druge, a nisu se nikad našle u takvoj situaciji, niti slute kako je to...
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 19:32   #37 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,633
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Može me jednom udarit.
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 08:52   #38 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,666
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Mene ne može ni jednom....ja mu blokiram udarac i napravim jedan kružni i drito nogom u nos (slomim mu ga), zatim ga koljenom iz sve snage opizdim u jaja da se sagne i onda kao posljednji i najslađi udarac primi šaku u čelo za totalno knock out!!!
Onda nazovem muriju i tužimo se 2 godine na sudu,,,, ja mu uzmem kuću i auto i napravim mu javnu sramotu......izgubi sve prijatelje......žene ga ne žele..mama ga ne voi više (jer sam joj ja bila baš draga,)......frendovi ga zovu:kukavica i pička......i on se baci pod vlak i to je više-manje to... ......Ukratko: tko me pokuša udariti, taj je mrtav čovjek!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 09:00   #39 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Zvuči presamouvjereno ali sigurna sam da mi se to ne bi moglo dogoditi.
Naime, imam stav da se na svakom muškarcu u prvoj sekundi vidi ima li samo trunku pritajene agresije u sebi. Čim osjetim samo mogućnost toga, bježim što dalje.
Ima nešto i u krugu ljudi u kojem se krećeš...
Na pogledu čovjeka sve se vidi a moja dosadašnja iskustva mi govore da se nisam nikad prevarila.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 10:30   #40 (permalink)
Cobeta

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Naime, imam stav da se na svakom muškarcu u prvoj sekundi vidi ima li samo trunku pritajene agresije u sebi.

hihi, varaš se... jer su većina takvih muškaraca jako dobro zakamuflirani u na prvi pogled nježne dobrice..
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: biste, sto, ucinile

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Što biste trenutno radili - da možete? Kristijan Upoznavanje i Druženje 4517 Jučer 23:10
Što obično učinite kad ne znate što biste učinili? Kristijan Baš Razno 17 23-06-06 02:05
Što je najodvratnije što biste pojeli? Kristijan Baš Razno 6 15-11-04 16:48
100 viceva o plavušama Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 17:42

Trenutno vrijeme na forumu: 02:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114