Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Što biste učinile.... u Društvo forumu; Hihi, ti se varaš! Ostajem pri svom stavu. A pod 2 (to će te još više razljutiti), ne samo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-05-07, 10:36   #41 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat
Hihi, ti se varaš!
Ostajem pri svom stavu.
A pod 2 (to će te još više razljutiti), ne samo da dobro prosuđujem agresivnost već sam tip cure koja kod nikoga ne izaziva agresiju. Dakle, čak i kad bih primijetila da bi netko mogao biti agresivan jednom, znala bih da prema meni nikad to ne bi bio. Jer sam dobrica, iskrena i nježna.
Ne tlačim frajere kao većina cura.
Pa si ti misli.

Citat:
Pravi autor: mogu biti krava Pogledaj Poruke
ja san bila dijete takve situacije i mogu reć da se seren na to.jer nije bilo da nismo imali mogućnost to prominit...a na kraju je prošlo previše vrimena i tužno je da sin ocu triba reć gubi se iz kuće kad samo radiš sranja...tužno.i ponavljam-serem se na to.
I ja sam isto bila dijete takvih situacija pa sam imala vremena analizirati uzroke, posljedice i mogućnosti.

Zadnji Uredio Wamp : 24-05-07 u 10:43.
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 10:43   #42 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,497
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Što biste učinile....

Ja mislim da se jednostavno ne može vidjet na prvi pogled, bar ne kod svakog, jer su većina zlostavljača na prvi pogled mirne i povučene osobe... I ne možeš ti mene razljutit...

Pa si misli..
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 10:49   #43 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Ne može se vidjeti ali ako si samo malo zainteresiran za druge osobe i njihov život, onda ćeš odmah osjetiti.
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 20:45   #44 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 951
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

Ja bi mu vratila!Onda bi otišla i nikad više pričala s njim i svima rekla kakav je idiot!
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 20:48   #45 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Ne mogu reci da ne bi, jer znam da su zene sposbne za svasta, a ponekad se nije moguce kontrolirati. Ali vjerujem u svoju sposobnost distinkcije osobnosti i nadam se da cura/zena, za koju budem mislio da mi odgovara kao osoba nece biti sposobna napraviti nesto toliko glupo, da me razljuti do te mjere da ju lupim. Mogu samo reci da curu ne bi zbog prijevare nikad lupio, za to je namjenjen prekid svakog kontakta...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 21:07   #46 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

da i ja želim da si nađeš poslušnu ženu. Za njezino dobro

A šta bih učinila da me netko udari? Ne mogu to ni zamisliti.

Zadnji Uredio vatra : 26-05-07 u 21:11.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 21:29   #47 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Nitko ne može zamislit dok ne dođe u takvu situaciju, jer nije isto kad te udari dečko s kojim si mjesec ili par mjeseci u vezi ili dečko s kojim si par godina, ili još gore, u braku s djecom... sve smo mi žene jako slične po tome što mislimo da se nijednoj od nas to ne bi moglo dogodit, ali iskustva bližnjih su me naučila da može, čak i onoj najinteligentnijoj, najobrazovanijoj... itd.

Ne događa se to samo onim neukim, jadnim i ženama bez imalo samopoštovanja...
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 22:03   #48 (permalink)
prof. Foruma

vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

slažem se da se to može desiti svakome. Inteligencija nema veze s tim. Ne okrivljujem ja ženu koju se zlostavlja, nego debila koji to radi.
Slažem se i s tim da je drukčije kad te udari netko s kim si nekoliko godina, ali to ne znači da trebaš ostati s njim i tražiti opravdanja za njega. Nitko, ali nitko ne smije nikoga udariti i za udarac ne postoji opravdanje.
A sad. Lako je meni pametovati. Postoji nešto što se zove stockholmski sindrom, a javlja se na strani žrtve upravo onda kada ona to radi- traži opravdanje za zlostavljača. Čest je slučaj da žena neće dopustiti nikome da digne ruku na muža koji ju tuče. Zašto je to tako? Da je odgovor jednostavan, domovi za žrtve zlostavljanja bi bili prazni

Zadnji Uredio vatra : 26-05-07 u 22:09.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 22:07   #49 (permalink)
Cobeta

Da, znam za taj sindrom... samo ne volim kada se žena osuđuje, pa makar i tražila opravdanja za muža koji ju tuče.. jer je inako dovoljno jadna i bez nečijeg pametovanja i priče "ja to ne bi nikad tako..."

Citat:
Nitko, ali nitko ne smije nikoga udariti i za udarac ne postoji opravdanje.
Da, slažem se, niti nasilnom čovjeku uopće treba ikakav povod za udarac, bolesnoj osobi je dovoljno da ga žena samo krivo pogleda...
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 22:18   #50 (permalink)
prof. Foruma

Ne treba optuživati ženu. Treba ohrabriti i pomoći joj.
Zlostavljač je bolesnik (kako si ti već rekla) i to bolesnik koji jako dobro zna izmanipulirati ljudskom psihom, a žena je svakako žrtva (sa sindromom ili bez njega)
Tek se zadnjih godina ozboljno počelo pričati o tom problemu. Do tada su se žene mogle sakriti u mišju rupu, plakati i trpjeti.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: biste, sto, ucinile

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Što biste trenutno radili - da možete? Kristijan Upoznavanje i Druženje 4036 Jučer 22:09
Što obično učinite kad ne znate što biste učinili? Kristijan Baš Razno 17 23-06-06 02:05
Što je najodvratnije što biste pojeli? Kristijan Baš Razno 6 15-11-04 16:48
100 viceva o plavušama Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 17:42

Trenutno vrijeme na forumu: 17:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113