| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što biste učinile.... u Društvo forumu; Da, točno tako.. i još jedna činjenica, okolina će u većini slučajeva prije stat na stranu muškarca nego žene.. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinile.... Da, točno tako.. i još jedna činjenica, okolina će u većini slučajeva prije stat na stranu muškarca nego žene.. jer obično takav bolesni manipulator vrlo dobro zna kako će šarmirati okolinu i postaviti sebe kao žrtvu.. i druge uvjeriti kako je zapravo dobar i uzoran muž, a ona gadura koja je zaslužila sve najgore.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinile.... pa naravno, a ne pomaže ni to što je dosta žena uvijek zadivljeno s nekakvim muškarcima i uvijek se okreću protiv drugih žena. Žao mi je što to moram priznati, ali je (iz mog iskustva) to tako (ne odnosi se na prijateljice). Tako da žena obično ima duplo više neprijatelja |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,578
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinile.... Muškarac koji udari ženu nije muškarac. Savjet svim ženama: ako vas ikoji muškarac udari, nemojte šutit i držat to u sebi, nemojte se bojat takvih papaka, oni su obične kukavice. Recite prijateljici, još bolje nekom pouzdanom prijatelju i to će se završit nakon jednog "informativnog" razgovora. Takvi papci razumiju jedino dobru šamarčinu i ništa drugo. Za mene su takvi ljudi najveći šljam koji može postojat. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinile.... Kvragu, Wampice baš sam ti dao rep zaostatka (ide li uz to i 'pusa pod rep'? ), a ti već zaslužila novi, ili dva... ![]() Ja samo ne bi volio biti u koži budali koja digne ruku na neku od 'naših' cura- ima nas Croportalovaca svugdje, i nema gdje će se ta budala moći sakriti. ![]()
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,672
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinile.... Citat:
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinile.... Citat:
Muškarci koji kažu da nikad ne bi udarili ženu jednostavno nisu u pravu, jer sigurno postoji situacija koja ih može dovesti do toga, ali razmišljaju nezrelo na način "ma to se meni ne može dogoditi"...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. Zadnji Uredio _Aris_ : 27-05-07 u 18:15. | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinile.... Aris Da, mislim da si izabrao ekstremnu situaciju jer tu žena nije povrijedila tvoje osjećaje, nego je prvenstveno povrijedila tvoje dijete i tada (dobro si rekao) prestaje postojati kao osoba koja izaziva osjećaje, kao žena, ma kao osoba i postaje kriminalac. Isto tako ćeš udariti ženu ako krene na tebe nožem, ali to je samoobrana. Ovdje uopće nije takva tema. Nitko ne govori da muškarci nemaju osjećaje, ali je ovdje tema o muškrcima koji tuku svoju ženu, ne kriminalca, napadača. A u situaciji kada žena nije kriminalac i ne dovodi ničiji život i zdravlje u pitanje, nitko si ne smije uzeti za pravo udariti ju i proglašavat ju "krivom". Sada ja govorim o ženama jer je takva situacija u 99% slučajeva, ali postoje i primjeri kada je žena zlostavljač. Dakle, nije pitanje tko je tu muško ili žensko, nego je stvar u tome da se šaka ne smije iskoristiti kao sredstvo komunikacije i manipulacije. Al dobro, shvaćam šta si htio reći. A to da su žene postale osjetljive, to se ne slažem. Trebale bi biti puno, puno osjetljivije. |
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, sto, ucinile |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što biste trenutno radili - da možete? | Kristijan | Upoznavanje i Druženje | 4556 | Danas 20:20 |
| Što obično učinite kad ne znate što biste učinili? | Kristijan | Baš Razno | 17 | 23-06-06 02:05 |
| Što je najodvratnije što biste pojeli? | Kristijan | Baš Razno | 6 | 15-11-04 16:48 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:32.

), a ti već zaslužila novi, ili dva...