Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Što biste učinile.... u Društvo forumu; Da, točno tako.. i još jedna činjenica, okolina će u većini slučajeva prije stat na stranu muškarca nego žene.. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-05-07, 22:23   #51 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,349
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: Što biste učinile....

Da, točno tako.. i još jedna činjenica, okolina će u većini slučajeva prije stat na stranu muškarca nego žene.. jer obično takav bolesni manipulator vrlo dobro zna kako će šarmirati okolinu i postaviti sebe kao žrtvu.. i druge uvjeriti kako je zapravo dobar i uzoran muž, a ona gadura koja je zaslužila sve najgore.
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 22:27   #52 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

pa naravno, a ne pomaže ni to što je dosta žena uvijek zadivljeno s nekakvim muškarcima i uvijek se okreću protiv drugih žena. Žao mi je što to moram priznati, ali je (iz mog iskustva) to tako (ne odnosi se na prijateljice).
Tako da žena obično ima duplo više neprijatelja
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 22:32   #53 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,578
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Muškarac koji udari ženu nije muškarac. Savjet svim ženama: ako vas ikoji muškarac udari, nemojte šutit i držat to u sebi, nemojte se bojat takvih papaka, oni su obične kukavice. Recite prijateljici, još bolje nekom pouzdanom prijatelju i to će se završit nakon jednog "informativnog" razgovora. Takvi papci razumiju jedino dobru šamarčinu i ništa drugo. Za mene su takvi ljudi najveći šljam koji može postojat.
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 00:09   #54 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,780
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Kvragu, Wampice baš sam ti dao rep zaostatka (ide li uz to i 'pusa pod rep'? ), a ti već zaslužila novi, ili dva...

Ja samo ne bi volio biti u koži budali koja digne ruku na neku od 'naših' cura- ima nas Croportalovaca svugdje, i nema gdje će se ta budala moći sakriti.
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 16:10   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,672
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
ne samo da dobro prosuđujem agresivnost već sam tip cure koja kod nikoga ne izaziva agresiju. Dakle, čak i kad bih primijetila da bi netko mogao biti agresivan jednom, znala bih da prema meni nikad to ne bi bio. Jer sam dobrica, iskrena i nježna.
Ne tlačim frajere kao većina cura.
Pa si ti misli.

Ovakvu glupost dugo nisam čula.....a ne samo to nego takve kao ti najviše i najebu....misliš...takve se stvari događaju drugima?????
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 18:10   #56 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,630
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
da i ja želim da si nađeš poslušnu ženu. Za njezino dobro

A šta bih učinila da me netko udari? Ne mogu to ni zamisliti.
Mislim da si krivo shvatila i nema potrebe da vizualiziras kakva je zena koja mene zadovoljava... Žene su postale tako osjetljive na sve to da ne shvacaju da i muskarci imaju osjecaje i da ponekad ne mozes protiv bijesa iz ocaja... Zamisli ženu koja bi se karala sa poštarom pred mojim sinom, takvu bi šamračinu pobrala, ne zato što me prevarila, jer nakon toga ona kao pojava koja izaziva osjecaje prestaje postojati, nego zato jer je to učinila pred djetetom. Vjerovatno ces ovaj primjer vidjeti kao vrlo ekstreman, upravo zbog toga jer ti zelim opisati situaciju koja bi mogla izazvati ekstremno ponasnje kod mene, jer vidim da si ju ti sebi predočila, kao ja ću ju tući ak mi krive pive skuha ili ručak bude bio hladan. Čovjek sebe prema drugima treba postaviti kao prema osobama, a ne kao prema ženama i muškarcima, jer to što je netko žena ne umanjuje njezinu krivnju, pa eto i žene smiču na električnim stolicama, spol im ništa ne pomaže...
Muškarci koji kažu da nikad ne bi udarili ženu jednostavno nisu u pravu, jer sigurno postoji situacija koja ih može dovesti do toga, ali razmišljaju nezrelo na način "ma to se meni ne može dogoditi"...

Zadnji Uredio _Aris_ : 27-05-07 u 18:15.
_Aris_ je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 18:14   #57 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
nema potrebe da vizualiziras kakav je zena koja mene zadovoljava... .
Može ovakva --->

Rescue me with your smile.
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 18:15   #58 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,630
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke
Može ovakva --->

Zaš pitaš, jel ti tako izgledaš??
_Aris_ je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 18:20   #59 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Zaš pitaš, jel ti tako izgledaš??
pa....
Rescue me with your smile.
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 18:45   #60 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Aris
Da, mislim da si izabrao ekstremnu situaciju jer tu žena nije povrijedila tvoje
osjećaje, nego je prvenstveno povrijedila tvoje dijete i tada (dobro si rekao) prestaje postojati kao osoba koja izaziva osjećaje, kao žena, ma kao osoba i postaje kriminalac. Isto tako ćeš udariti ženu ako krene na tebe nožem, ali to je samoobrana.

Ovdje uopće nije takva tema. Nitko ne govori da muškarci nemaju osjećaje, ali je ovdje tema o muškrcima koji tuku svoju ženu, ne kriminalca, napadača. A u situaciji kada žena nije kriminalac i ne dovodi ničiji život i zdravlje u pitanje, nitko si ne smije uzeti za pravo udariti ju i proglašavat ju "krivom".

Sada ja govorim o ženama jer je takva situacija u 99% slučajeva, ali postoje i primjeri kada je žena zlostavljač. Dakle, nije pitanje tko je tu muško ili žensko, nego je stvar u tome da se šaka ne smije iskoristiti kao sredstvo komunikacije i manipulacije.

Al dobro, shvaćam šta si htio reći.

A to da su žene postale osjetljive, to se ne slažem. Trebale bi biti puno, puno osjetljivije.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: biste, sto, ucinile

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Što biste trenutno radili - da možete? Kristijan Upoznavanje i Druženje 4556 Danas 20:20
Što obično učinite kad ne znate što biste učinili? Kristijan Baš Razno 17 23-06-06 02:05
Što je najodvratnije što biste pojeli? Kristijan Baš Razno 6 15-11-04 16:48
100 viceva o plavušama Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 17:42

Trenutno vrijeme na forumu: 20:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114