Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 13

A što kad bi mi trebale platiti za to...?

Raspravljate o temi A što kad bi mi trebale platiti za to...? u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Čitam nešto zanimljivo na jednom portalu, a baš sam i razvila neku tezu s frendicom oko toga i rekoh da ...

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

A što kad bi mi trebale platiti za to...?

Čitam nešto zanimljivo na jednom portalu, a baš sam i razvila neku tezu s frendicom oko toga i rekoh da vidim kaj forumašice misle...

Naime...

Muškarac u punoj snazi. Samosvjestan, diskretan, privlačan, pun razumijevanja. Mislite da je ta rijetka vrsta izumrla? U krivu ste! Nekoliko pojedinaca je preživjelo. Samo što ćete morati platiti...
    Što kada bi vas "zasvrbilo", a znate da su oko vas svi potencijalni- kreteni koji bi sutradan na kavi izlajali se najboljem frendu i po mogućnosti cijeloj birtiji kako su vas "povalili"... bi li pristali na ovakvu vrstu "diskrecije" naravno uz uvjet da imate dovoljno novaca i taj netko vam se sviđa (fizički)... onako bez obaveza?!
    Zadnji Uredio teica : 06-04-09 u 21:17
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

V.I.P. Član Avatar od korisnika ally
    Datum registracije
    11-03-09
    Poruka
    4,654
    Liked
    505 times

Re: A što kad bi mi trebale platiti za to...?

pa, ovako o tom nisam nikada razmišljala, jer ne mogu zamislit spavat s nekim a da mi se ne sviđa,i naravno ja njemu ,jer bi mi bilo prilično bezveze da on samnom se sexa samo zato što sam mu platila, a u stvarnom svijetu ne bi me ni pogledao nekako prilično neugodno, ali tko zna , kad te zasvrbi sve je moguće

Regularni forumas Avatar od korisnika Shan Sa
    Datum registracije
    30-03-09
    Poruka
    210
    Liked
    0 times

ha ha nema šanse.
    da odem u krevet s nekim moram nešto i osjećati prema toj osobi.
    druga stvar je što ja ne znam s kim je taj tip bio prije mene i koje boleštine možda ima.
    i ono najvažnije - ne razumijem da baš moraš uskočiti u krevet prvom koji naiđe svaki put kad te "zasvrbi", a još manje kužim da bi zbog toga jer ti se ševi trebao nekome plaćati
    ne znam koji bi to očaj i nejebica trebali biti.

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

A ne bi valjda na to spalo.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Datum registracije
    11-03-09
    Poruka
    4,654
    Liked
    505 times

Citat Pravi autor: tendre poison Pogledaj Poruke
    A ne bi valjda na to spalo.
    nemoj da te iznenadi , ljudi na svašta spadnu

Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

mene?
    ne vjerujem
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Datum registracije
    11-03-09
    Poruka
    4,654
    Liked
    505 times

Citat Pravi autor: tendre poison Pogledaj Poruke
    mene?
    ne vjerujem
    ma šalim se , općenito meni takav sex je bljutav, ne bih se mogla zamislit u takvoj situaciji, uvijek me čudilo kako muškarci to mogu, naravno ne svi

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,942
    Liked
    345 times

Ove usluge obično koriste samosvjesne, dominantne i zahtjevne žene, koje žele biti s nekim zanimljivim. Prednost imaju zreli muškarci dječačkog izgleda. Traži se dobar izgled, inteligencija i seksipil.
    teice

Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Citat Pravi autor: ally3 Pogledaj Poruke
    ma šalim se , općenito meni takav sex je bljutav, ne bih se mogla zamislit u takvoj situaciji, uvijek me čudilo kako muškarci to mogu, naravno ne svi
    A neke to i pali

prof. Foruma Avatar od korisnika alan shore
    Datum registracije
    01-09-08
    Poruka
    1,251
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
    Čitam nešto zanimljivo na jednom portalu, a baš sam i razvila neku tezu s frendicom oko toga i rekoh da vidim kaj forumašice misle...

Naime...

Što kada bi vas "zasvrbilo", a znate da su oko vas svi potencijalni- kreteni koji bi sutradan na kavi izlajali se najboljem frendu i po mogućnosti cijeloj birtiji kako su vas "povalili"... bi li pristali na ovakvu vrstu "diskrecije" naravno uz uvjet da imate dovoljno novaca i taj netko vam se sviđa (fizički)... onako bez obaveza?!
    ovo će jako podić moral svakom jadničku koji dolazi tražit ljubavne savjete po internetu
    i may be wrong

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku