| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što kad je dečko promiskuitetan? u Društvo forumu; Zanima me jel bi bile s dečkom koji je jako puno švrljao prije vas? Da znate da je inače stvarno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Što kad je dečko promiskuitetan? Zanima me jel bi bile s dečkom koji je jako puno švrljao prije vas? Da znate da je inače stvarno ok i zanimljiv ali je recimo svakome prva asocijacija na njega da voli neobavezne veze i mijenja često cure. Između jednog takvog i mene stvorila se neka čudna priča, cijelo vrijeme ga i odbijam zbog navedenih razloga ali zapravo nije loš, što svjedoči cijeli njegov život, interesi, društvo... Nisam previše opterećena time iako malo se bojim pomisliti da bi ljudi rekli kad nas vide: "Taj je poševio pola grada i šire". Možda je to ružno od mene? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kad je dečko promiskuitetan? Gle, boli te briga kakvu ima prošlost. Ja bi mu dala šansu, a kad bi švrljao kod sa mnom u vezi brzo bi ga deportirala. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kad je dečko promiskuitetan? Ciaos- a kako bi to utjecalo na tvoje povjerenje prema njemu? Da li bi se 'osvrtala preko ramena' i podsvjesno očekivala 'nešto'? Ako je to glavni razlog tvojeg nećkanja razumio bih, ali ako misliš da bi bila sretna i 'opuštena' s njim usprkos 'reputaciji', preporučio bih ti da se ne opterećuješ 'zlim jezicima'. Jedina moja 'rezervacija' u cijeloj stvari je da bi trebala uzeti u obzir da ta njegova 'reputacija' može pridonijeti i primamljivosti veze- ne sumnjam da curama godi da takvog dečka 'preobrate', i da njihovoj samosvijesti laska ideja da, uspjevši u onome u čemu mnoge nisu, žele dokazati koliko su posebne. A tek onda će zli jezici raditi (ma vid' nje, ona misli da ga je upecala, a on sigurno šara okolo- pravo joj budi!). P.S. za cure se kaže da su 'promiskuitetne'- muški 'imaju puno prakse' Šalu na stranu, da odgovorim na pitanje koje nije postavljeno i nije upućeno meni- mislim da se ne bih ništa više ili manje nepovjerljivo ponašao prema 'promiskuitetnoj' curi
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #4 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kad je dečko promiskuitetan? Kakve to ima veze što drugi misle? Prvo, nemožeš tu očekivati neko preobraćenje, a drugo može biti dobar sex...i kad znaš na čemu si vratimo se na ono BTK kaj drugi misle. ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Što kad je dečko promiskuitetan? hej.. nece ljudi biti s njim.. niti ti ljudi ne biraju decka tebi.. zato ne vidim razloga zasto bi se ti zamarala njima.. uostalom, ljudi ce uvijek pricati bez obzira s kim ti bila.. a ono sto pricaju - ne bi trebala uzimati k srcu sto se decka tice.. steta bi bila ne probati, vidjeti kako ide, jer bio on "promiskuitetan" ili ne, prevarit ce te ako to on zeli.. njegova proslost ne utjece na to kao sto je Teica rekla, brzo ga se rijesis ako ne bude valjao ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kad je dečko promiskuitetan? Ne volim pitati, niti znati takve stvari, ali kod mene vrijedi pravilo: manje je više. Nije mi baš presudan broj partnerica, ali ako bih upoznala muškarca koji je bio s pol grada, ne bih ga smatrala facom, niti iskusnim, nego kurvišem. Ako je stvarno zanimljiv i vrijedan šanse, dala bih mu priliku da dokaže suprotno ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kad je dečko promiskuitetan? Hvala na savjetima, poslušat ću ih, dečko se dosta trudi (a ja sam tako slaba na to) pa je red i da mu dam šansu. A i nisam dosad imala neke pretjerane "jeba_e" pa će to biti i jedno novo iskustvo. A možda se i sasvim ugodno iznenadim s njim kao osobom ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kad je dečko promiskuitetan? Ma hajd, nemaš problema. Sigurno je pun svih vrijednosti, moralnih i fizičkih, te ćeš se iznaditi u njemu kao osobi, a vjerojatno će nakon tebe biti u celibatu najmanje 2 god. ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kad je dečko promiskuitetan? Ja bih s njim imala samo avanturu....ne vjerujem da bih se promijenio....ali odjebala ga sigurno ne bih.....vodila bih neobaveznu i otvorenu vezu ako mi je simpatičan, drag, pametan....što tebi očito i je....sretno!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: decko, kad, promiskuitetan, sto |
« Ženski osvrt na modernizaciju i trendove
|
Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:27.

Šalu na stranu, da odgovorim na pitanje koje nije postavljeno i nije upućeno meni- mislim da se ne bih ništa više ili manje nepovjerljivo ponašao prema 'promiskuitetnoj' curi