| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što kad je dečko promiskuitetan? u Društvo forumu; Ciaos, jel ovo njegov auto?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kad je dečko promiskuitetan? Ne shvaćam u čemu je onda stvar- koja probna vožnja i ništa ozbiljno?
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kad je dečko promiskuitetan? Nema nekog prevelikog problema, htjela sam čuti različita mišljenja... Možda me malko mučila ta njegova prošlost ali to ni ne mora biti nešto negativno. Sumnjam da ja želim nešto neozbiljno ali vidjet ću što se nudi ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kad je dečko promiskuitetan? Ma ne, samo me malo zbunilo da bi vezu s njim a nisi sigurna želiš li ga preobratiti. Očekivano bi bilo da ga želiš vezati uz sebe, ako hoćeš vezu- inače je to (po mom skromnom mišljenju) ili trošenje klorija (pa nema potrebe da te muči njegova prošlost ili tuđa mišljenja) ili recept za katastrofu ako želiš iole ozbiljniju vezu... No ja sam star i monogaman. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kad je dečko promiskuitetan? Ovako, baš te briga ko će šta da kaže ako vas neko vidi zajedno, to je najmanji problem ,zar ne?Mada lično ne volim takve muškarce ali naravno ništa nije zabranjeno.Samo , jel si sigurna da neće biti i sa tobom takav,da švrlja???
__________________ ♥ |
| | |
![]() |
| Tagovi: decko, kad, promiskuitetan, sto |
« Ženski osvrt na modernizaciju i trendove
|
Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:05.

Samo ako misliš da će stati na tebi varaš se