| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što kad prešuti da ima curu?? u Društvo forumu; Frendici se to sad desilo, dečko ima curu, a s mojom frendicom već muti zadnja dva tri tjedna, drže ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Što kad prešuti da ima curu?? Frendici se to sad desilo, dečko ima curu, a s mojom frendicom već muti zadnja dva tri tjedna, drže se za rukice, zove ju stalno i te gluposti... Al nije mi jasno čemu ak ima curu, a opet, on ne zna zašto je to napravio.. Možda razmišlja o prekidu s tom sadašnjom curom?? Bah ti muški... Jeb.. ih sve u glavu... ![]() Kaj mislite??? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što kad prešuti da ima curu?? a kaj je najbolje dečko je iz zadra, a cura kao iz vodica??? il sere i je stvarno istina, jer reko je jedan dečko još frendici da dotični nije sam.. ja bi isto to manekenka napravila... al ne znam kak da dođe do te cure... jebiga na dvije stolice ne moš sjedit. ja bi ga zrokala najrađe |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kad prešuti da ima curu?? Mislim da bi ovo trebalo preseliti u Teičinu temu- očito je da je bit problema to što je on iz Zadra. ![]() P.S. Nekak' ste mi vi cure draže kad grintate samo protiv Dalmatinaca, nego kad smo svi muški na tapeti... ![]()
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, decko, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:27.

sretno,,,kakav gad,al nije sam ima ih99% takvih