| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što kad prešuti da ima curu?? u Društvo forumu; Pa šta fali Kad ne da jedna da druga... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: Što kad prešuti da ima curu?? Pa šta fali ![]() ![]() Kad ne da jedna da druga ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kad prešuti da ima curu?? Citat:
![]() | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kad prešuti da ima curu?? Meni to nije fora. Dogodilo mi se jednom da mi je nakon nekoliko dana "druženja" na moru taj dečko rekao da ima curu. To me jako zbunilo jer se to iz njegovog ponašanja definitivno nije dalo naslutiti. Ja nisam bila baš jaaaaako zagrijana a kad sam to čula, prvo sam se kao malo zapalila ali je njemu cura baš sljedeći dan došla na more i kad sam vidjela da je to neka simpa djevojka, dečko mi je tako pao u očima i bilo mi je nje žao. A on je bio spreman još se igrati, čak i pred njom. Fuj. Od tad uopće ne primjećujem zauzete i ne bih nikad željela biti u ulozi "druge". Iako, to bi se pitanje moglo dečkima postaviti jer u mom slučaju ponekad nisu baš imali pretjeranog razumijevanja za mog dečka. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kad prešuti da ima curu?? Citat:
![]() taj dečko iz tvog iskustva je neki opaki zavodnik i postupila bih isto. Ali da se zajubim u nekoga tko mi po svemu odgovara, a veza mu je na kraju i samo mu je potreban konkretan razlog za prekid, pristala bih biti taj razlog. Nije da se volim petljati sa zauzetima, ali sve ovisi o situaciji i osobi. Ipak ne mogu reći 'ne bih ja nikad'. Zadnji Uredio vatra : 17-07-07 u 16:58. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kad prešuti da ima curu?? a joj, pa zaboravio je kao da je to neki bitan detalj ![]() sigurno mu je i ta druga ozbiljna cura... dok ne zaboravi ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kad prešuti da ima curu?? hmmm. poznata mi je ta prica. jedan je decko mojoj legici jako dugo skrivao da ima curu, cak ga je ona ispitivala nesto vezano za tu curu, on je samo rekao njezino ime, koliko ima godina, nije ni spomeno da mu je to djevojka (i to vec dvije godina!) i cijelo to vrijeme muvao se oko moje legice. saznala je zapravo slucajno, ali cinjenica da kreten ima curu nije ju zasmetala. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, decko, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:53.