Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Što kad prešuti da ima curu?? u Društvo forumu; Pa šta fali Kad ne da jedna da druga...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-07-07, 05:44   #11 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,485
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Što kad prešuti da ima curu??

Pa šta fali
Kad ne da jedna da druga

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 07:24   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

pa ništa, natjeraš ga da se odluči........za tebe

tj, tvoja frendica
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 09:42   #13 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
a kaj je najbolje dečko je iz zadra, a cura kao iz vodica???
Dalmatinac
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 09:46   #14 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Mislim da bi ovo trebalo preseliti u Teičinu temu- očito je da je bit problema to što je on iz Zadra.

P.S. Nekak' ste mi vi cure draže kad grintate samo protiv Dalmatinaca, nego kad smo svi muški na tapeti...
Naravno. Čitam prva dva posta i nikako mi nije jasno šta se to u metropoli događa, da nije sve popizdilo. I onda; "Ah da, logično"
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 10:41   #15 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
pa ništa, natjeraš ga da se odluči........za tebe

tj, tvoja frendica
Meni to nije fora.
Dogodilo mi se jednom da mi je nakon nekoliko dana "druženja" na moru taj dečko rekao da ima curu. To me jako zbunilo jer se to iz njegovog ponašanja definitivno nije dalo naslutiti. Ja nisam bila baš jaaaaako zagrijana a kad sam to čula, prvo sam se kao malo zapalila ali je njemu cura baš sljedeći dan došla na more i kad sam vidjela da je to neka simpa djevojka, dečko mi je tako pao u očima i bilo mi je nje žao. A on je bio spreman još se igrati, čak i pred njom. Fuj.
Od tad uopće ne primjećujem zauzete i ne bih nikad željela biti u ulozi "druge". Iako, to bi se pitanje moglo dečkima postaviti jer u mom slučaju ponekad nisu baš imali pretjeranog razumijevanja za mog dečka.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 16:56   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Meni to nije fora.
Dogodilo mi se jednom da mi je nakon nekoliko dana "druženja" na moru taj dečko rekao da ima curu. To me jako zbunilo jer se to iz njegovog ponašanja definitivno nije dalo naslutiti. Ja nisam bila baš jaaaaako zagrijana a kad sam to čula, prvo sam se kao malo zapalila ali je njemu cura baš sljedeći dan došla na more i kad sam vidjela da je to neka simpa djevojka, dečko mi je tako pao u očima i bilo mi je nje žao. A on je bio spreman još se igrati, čak i pred njom. Fuj.
Od tad uopće ne primjećujem zauzete i ne bih nikad željela biti u ulozi "druge". Iako, to bi se pitanje moglo dečkima postaviti jer u mom slučaju ponekad nisu baš imali pretjeranog razumijevanja za mog dečka.
nije to bio ozbiljan komentar

taj dečko iz tvog iskustva je neki opaki zavodnik i postupila bih isto. Ali da se zajubim u nekoga tko mi po svemu odgovara, a veza mu je na kraju i samo mu je potreban konkretan razlog za prekid, pristala bih biti taj razlog. Nije da se volim petljati sa zauzetima, ali sve ovisi o situaciji i osobi. Ipak ne mogu reći 'ne bih ja nikad'.

Zadnji Uredio vatra : 17-07-07 u 16:58.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 17:47   #17 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

a joj, pa zaboravio je kao da je to neki bitan detalj
sigurno mu je i ta druga ozbiljna cura... dok ne zaboravi
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 18:13   #18 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

hmmm. poznata mi je ta prica. jedan je decko mojoj legici jako dugo skrivao da ima curu, cak ga je ona ispitivala nesto vezano za tu curu, on je samo rekao njezino ime, koliko ima godina, nije ni spomeno da mu je to djevojka (i to vec dvije godina!) i cijelo to vrijeme muvao se oko moje legice. saznala je zapravo slucajno, ali cinjenica da kreten ima curu nije ju zasmetala.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 21:29   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,553
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

sta da kazem.. zabrijala s tipom kojeg sam ganjala vec dulje vrijeme... nakon toga otisli u drugi diskac gdje mi je rekao "ona tamo mi je cura"...
Star 17-07-07, 21:37   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

^^^ i?!? Kako je ta priča završila?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cura, decko, veza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108