| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što kad prešuti da ima curu?? u Društvo forumu; To mi nije fora...ali dobio bi po ušima garant!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 288
![]() | Re: Što kad prešuti da ima curu?? ne ne odmah otidi do njega doma, pozvoni mu, samo ga pogledaj i pjuni mu pred noge...nemoj nista reci...opet ga pogledaj, okreni se i lagano kao frajerica otidi (ps: mozete to i u dvoje ti i frendica - dupli efekt) ![]() |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Što kad prešuti da ima curu?? haha, jedino ak ona to voli ![]() nisu se odonda čuli, baš me zanima kaj je u toj njegovoj glavi sad. ja nisam nikad imala takav slučaj... m u biti jesam to kad mi je onda njegova cura slala por da nek se odmaknem od njega jer je ona trudna bahaha ![]() ah ima ih svakakvih bome... al začudo ne smeta ih ni kad su oženjeni, jedan moj poznanik se sad oženio, a mlađi frajer, ne nosi prsten, naravno, jer to njemu smeta (pitala ga ja), možda mu je ispod časti i komotno se upucava drugima... |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| next best thing | Re: Što kad prešuti da ima curu?? Citat:
![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, decko, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:52.

m u biti jesam
to kad mi je onda njegova cura slala por da nek se odmaknem od njega jer je ona trudna bahaha