| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što kad prešuti da ima curu?? u Društvo forumu; treba ga prebit bez pardona..onako išaketat dobrano... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kad prešuti da ima curu?? Hehe majke mi mile smeta vam sve, pa to nisu istine. Ja koristim tu metodu, ali ne sijedim na dvije stolice, nego si osiguravam budućnost, može se tako reći Možete me nazvat "gadom", imam 18 godina i ne planiram ništa ozbiljno do dajnjega. |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Purger | Re: Što kad prešuti da ima curu?? Citat:
Ne...to se zove pametno planiranje budućnosti.I nisi "gad"..u našem modernom društvu si "frajer" ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Što kad prešuti da ima curu?? Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, decko, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:40.

majke mi mile smeta vam sve, pa to nisu istine. Ja koristim tu metodu, ali ne sijedim na dvije stolice, nego si osiguravam budućnost, može se tako reći 

m