| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što kad prešuti da ima curu?? u Društvo forumu; osiguravaš ti sebi trening za maloga... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,672
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kad prešuti da ima curu?? Ne vidim čemu silna drama. dečko vara curu.....ni prvi ni zadnji. ako tvojoj frendici to smeta neka se makne od njega, a ako ne neka ostane tako. Big deal! Prešutio je jer su mu tako šanse veće. Lažov je? Da. I? Ja bih u toj situaciji potpuno odustala od njega i ako bi pitao zašto rekla bih mu da mi smeta što ima curu i što je to prešutio i točka. po meni je ovo previše drame oko neke svakodnevne balave situacije.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,475
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što kad prešuti da ima curu?? pa neš ti što je prešutio,di je tu problem ako to ti znaš da je svjesno laga ako ti smeta pošalji ga u pjezdu matejinu ako ne nastavi svoju idealnu ljubavnu vezu ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Banned | Re: Što kad prešuti da ima curu?? Citat:
da meni prešuti da ima žensku za mene bi bio prekrižen,,,, | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, decko, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:23.