kupi mu lančić ili naušnicu ako ima probušeno uho. kod nas svi dečki imaju lančiće (što veći to veća fora) i naušnice su im fora
Raspravljate o temi što kupiti dečku u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Ne bi mu kupila parfem to je dobio već nekoliko puta i to mi je dosta isfurano, kožna narukvica otpada ...
kupi mu lančić ili naušnicu ako ima probušeno uho. kod nas svi dečki imaju lančiće (što veći to veća fora) i naušnice su im fora
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
rukavice. može i kožne.
mirišljavi borić, za auto
pretplatu na neku reviju koju voli
kupi sebi minicu,kosulju,cvike i bic pa mu daj sex koji nikad nece zaboraviti uz predstavu opake profesorice!
jos jedna tema o poklonimajebem ti takvu vezu kad ti ne znas sto bi svom decku poklonila..
koliko ima godina? cim se bavi? sto ga zanima? sto je zadnjih par tjedana/mjeseci govorio da bi htio imat il da si namjerava kupit?
mislim da bi ti odgovori na ova pitanja trebali dati nekakvu ideju.. ako ne - onda zbilja ne znam sto da ti kazem..
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Baš sam to htio reći Indkak si znao LOL !!!
Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
mozes i ovu igricu
kupi mu nešto za njegovog limenog ljubimca. izvedi ga na večeru. vikend za dvoje. majica, košulja i ostalih odjevnih predmeta nikad dosta. napravi nešto sama, nešto što tebi i njemu nešto znači. novčanik, remen, pederuša, kapa, šal i rukavice, sportska torba, nova igrica za komp, nogometna lopta...ovisi što voli i čime se bavi.
puna sam ideja kad ne treba...![]()