| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi ..Što mislite o..pjegicama na licu.. u Društvo forumu; ..eej..imam pjegice i svi mi govore da su preslatke,meni su ok,pa me zanima sto vi mislite o ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Starter | Što mislite o..pjegicama?? eej cure..imam pitanje o pjegicama..svi kaćžu da mi preslatko stoje,a i meni su ok,ali me zanima sta vi mislite o onoj recenici da cure s pjegicama mozda imaju vece sanse kod nekih slatkih decki??..pusa.. ..
__________________ ..::rObErTiCaA::.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ..Što mislite o..pjegicama na licu.. ne mislim nista lose.. nista cega bi se netko trebao sramiti ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Što mislite o..pjegicama?? slatke su
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ..Što mislite o..pjegicama na licu.. moj decko ima pjegice. meni je na njemu to bas cakano. ali ima i jedna cura koju znam. njoj to bas ne stoji.... nikako. a valjda ovisi.
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 518
![]() | sve zavisi kako su raspoređene zašto si ovo stavila u dva podforuma al nema veze odgovorit ću ti i tu najbitnije je kako su raspoređene ako imaju dobar raspored super ako ne a šta da ti radim
__________________ zajebancija osnovni preduvjet dobrog života Zadnji Uredio Wamp : 24-07-08 u 00:20. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pjegice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:52.

..

..