Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi A što žene ne vole kod muškaraca? u Društvo forumu; sta vas zivcira? sta ne razumijete? sta ne mozete podnjeti?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-03-07, 11:45   #1 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,544
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina
A što žene ne vole kod muškaraca?

sta vas zivcira? sta ne razumijete? sta ne mozete podnjeti?
cina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-03-07, 12:11   #2 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 20
Poruka: 846
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan
Re: A što žene ne vole kod muškaraca?

1.muski sovinizam koji se javlja kod vecine danasnjih muskaraca posebno me iritira..iako bi takvih slucajeva trebalo biti sve manje zbog razvoja demokracije i ostalih kuturnih napredaka muski su sve gori..
Zene su( iako muskarac ima veci mozak) znatno inteligentnije i sposobnije u obavljanju bilo kakvih nefizickih zadataka..to vidimo vec u osnovnoj skoli gdje zenska vrsta znatno istupa ispred muske..Nadalje..danasnja zena je mnogo sposobnija od muskarca u vodenju kucanskih poslova pored regularnog job-a..
Zato me jako iznanadilo kad sam citala neke statistike o placama zena koje su znatno nize od muskih (sovinistickih) iako i zena i muskarac obavljaju u potpunosti isti rad...ma uzas...fuj fuj fuj..
A posebno su mi odvratni likovi koji se zalazu da zena mora biti samo kucanica..Bas TI su oni koji se boje zeninog napretka i uspjeha jer znaju da je sposobnija..
lol..daj zvucim ko neka feministica..girl power

anyway da sad ne serem samo po muskima smatram da su nam oni danas jako jako potrebni..Muskarac zeni pruza sigurnost i srecu, užitke ..a sponzorusama i puno vise..
da nema muskih ko bi nam otvorio staklenku krastavaca..ili ko bi nam promijenio zarulju kad izgori???..
BITCHARKA je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-03-07, 12:20   #3 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Kad namjerno rade neke stvari za koje sigurno znaju da će me povrijediti i baš zato to rade.. iskazivanje i uživanje u nadmoći...

ali.. no more...
Rescue me with your smile.
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-07, 12:23   #4 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,544
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

ja ne volim kada misle da sam nesposobna samo zato sto sam zensko, opcenito ne volim kad ponizavaju zene
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-07, 12:26   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

...pa sad...zavisi od muškarca do muškarca....ne volim ljubomoru, poseseivnost, umišljenost.......
Odgovori sa citatom
Star 12-03-07, 12:28   #6 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

yea yea feministice na djelu ma
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-07, 12:41   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

kada su znatiželjni, lajavi (to je ipak rezervirano za nas), hvalisavi i misle da se sve može kupiti novcem!
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-07, 12:47   #8 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: BITCHARKA Pogledaj Poruke
1.muski sovinizam koji se javlja kod vecine danasnjih muskaraca posebno me iritira..iako bi takvih slucajeva trebalo biti sve manje zbog razvoja demokracije i ostalih kuturnih napredaka muski su sve gori..
Zene su( iako muskarac ima veci mozak) znatno inteligentnije i sposobnije u obavljanju bilo kakvih nefizickih zadataka..to vidimo vec u osnovnoj skoli gdje zenska vrsta znatno istupa ispred muske..Nadalje..danasnja zena je mnogo sposobnija od muskarca u vodenju kucanskih poslova pored regularnog job-a..
Zato me jako iznanadilo kad sam citala neke statistike o placama zena koje su znatno nize od muskih (sovinistickih) iako i zena i muskarac obavljaju u potpunosti isti rad...ma uzas...fuj fuj fuj..
A posebno su mi odvratni likovi koji se zalazu da zena mora biti samo kucanica..Bas TI su oni koji se boje zeninog napretka i uspjeha jer znaju da je sposobnija..
lol..daj zvucim ko neka feministica..girl power

anyway da sad ne serem samo po muskima smatram da su nam oni danas jako jako potrebni..Muskarac zeni pruza sigurnost i srecu, užitke ..a sponzorusama i puno vise..
da nema muskih ko bi nam otvorio staklenku krastavaca..ili ko bi nam promijenio zarulju kad izgori???..

Isuse koliko generalizacija i uopćavanja... da ti se zavrti u glavi

Pazi, po istoj toj logici po kojoj ti tvrdiš da su "žene znatno inteligentnije i sposobnije u obavljanju bilo kakvih nefizickih zadataka" ja mogu reć da su plavuše drastično gluplje i nesposobnije u obavljanju bilo kakvih misaonih zadataka".

Naravno, i jedna i druga izjava su glupost. To jednostavno nije istina - inteligencija i umne sposobnosti nemaju nikakve veze sa spolom niti sa bojom kose.

Inače, slažem se sa tvojim stavom o muškom šovinizmu - nažalost, takvih primjera ima kod nas dosta, i to je velika šteta... Žena je i dalje prima manju plaću od muškarca iako obavlja isti posao - što je tragedija i nepravda na kvadrat.

Nažalost, primitivizam je još uvijek sveprisutan kod nas, i zatucani neandertalci koji misle kako žena "mora" bit domaćica i dalje su vrlo brojni i vrlo glasni. Ponavljam - nažalost. Ali, gluposti tipa "žena je inteligentnija od muškarca" nikako ne doprinose poboljšanju položaja žene. Upravo suprotno.

Odgovori sa citatom
Star 12-03-07, 12:51   #9 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 20
Poruka: 846
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Isuse koliko generalizacija i uopćavanja... da ti se zavrti u glavi

Pazi, po istoj toj logici po kojoj ti tvrdiš da su "žene znatno inteligentnije i sposobnije u obavljanju bilo kakvih nefizickih zadataka" ja mogu reć da su plavuše drastično gluplje i nesposobnije u obavljanju bilo kakvih misaonih zadataka".

Naravno, i jedna i druga izjava su glupost. To jednostavno nije istina - inteligencija i umne sposobnosti nemaju nikakve veze sa spolom niti sa bojom kose.

Inače, slažem se sa tvojim stavom o muškom šovinizmu - nažalost, takvih primjera ima kod nas dosta, i to je velika šteta... Žena je i dalje prima manju plaću od muškarca iako obavlja isti posao - što je tragedija i nepravda na kvadrat.

Nažalost, primitivizam je još uvijek sveprisutan kod nas, i zatucani neandertalci koji misle kako žena "mora" bit domaćica i dalje su vrlo brojni i vrlo glasni. Ponavljam - nažalost. Ali, gluposti tipa "žena je inteligentnija od muškarca" nikako ne doprinose poboljšanju položaja žene. Upravo suprotno.

a slazem se s tobom....malo sam se previse uzivila u pljuvanju po muskoj ekipi... lol sorry damfisk
BITCHARKA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-07, 12:53   #10 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,936
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

kako se meni kenja od ovih tema..hehe
šta nije vec bilo ovako nešto slično

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: muskarci, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114