| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi A što žene ne vole kod muškaraca? u Društvo forumu; sta vas zivcira? sta ne razumijete? sta ne mozete podnjeti?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 846
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? 1.muski sovinizam koji se javlja kod vecine danasnjih muskaraca posebno me iritira..iako bi takvih slucajeva trebalo biti sve manje zbog razvoja demokracije i ostalih kuturnih napredaka muski su sve gori.. Zene su( iako muskarac ima veci mozak) znatno inteligentnije i sposobnije u obavljanju bilo kakvih nefizickih zadataka..to vidimo vec u osnovnoj skoli gdje zenska vrsta znatno istupa ispred muske..Nadalje..danasnja zena je mnogo sposobnija od muskarca u vodenju kucanskih poslova pored regularnog job-a.. Zato me jako iznanadilo kad sam citala neke statistike o placama zena koje su znatno nize od muskih (sovinistickih) iako i zena i muskarac obavljaju u potpunosti isti rad...ma uzas...fuj fuj fuj.. A posebno su mi odvratni likovi koji se zalazu da zena mora biti samo kucanica..Bas TI su oni koji se boje zeninog napretka i uspjeha jer znaju da je sposobnija.. lol..daj zvucim ko neka feministica..girl power ![]() anyway da sad ne serem samo po muskima smatram da su nam oni danas jako jako potrebni..Muskarac zeni pruza sigurnost i srecu, užitke ..a sponzorusama i puno vise..da nema muskih ko bi nam otvorio staklenku krastavaca..ili ko bi nam promijenio zarulju kad izgori???.. ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? Kad namjerno rade neke stvari za koje sigurno znaju da će me povrijediti i baš zato to rade.. iskazivanje i uživanje u nadmoći... ali.. no more... ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? ...pa sad...zavisi od muškarca do muškarca....ne volim ljubomoru, poseseivnost, umišljenost.......
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? Citat:
Isuse koliko generalizacija i uopćavanja... da ti se zavrti u glavi Pazi, po istoj toj logici po kojoj ti tvrdiš da su "žene znatno inteligentnije i sposobnije u obavljanju bilo kakvih nefizickih zadataka" ja mogu reć da su plavuše drastično gluplje i nesposobnije u obavljanju bilo kakvih misaonih zadataka". Naravno, i jedna i druga izjava su glupost. To jednostavno nije istina - inteligencija i umne sposobnosti nemaju nikakve veze sa spolom niti sa bojom kose. Inače, slažem se sa tvojim stavom o muškom šovinizmu - nažalost, takvih primjera ima kod nas dosta, i to je velika šteta... Žena je i dalje prima manju plaću od muškarca iako obavlja isti posao - što je tragedija i nepravda na kvadrat. Nažalost, primitivizam je još uvijek sveprisutan kod nas, i zatucani neandertalci koji misle kako žena "mora" bit domaćica i dalje su vrlo brojni i vrlo glasni. Ponavljam - nažalost. Ali, gluposti tipa "žena je inteligentnija od muškarca" nikako ne doprinose poboljšanju položaja žene. Upravo suprotno. ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 846
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? Citat:
lol sorry damfisk ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: muskarci, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:38.

sta ne mozete podnjeti?