Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi A što žene ne vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: BITCHARKA Zene su( iako muskarac ima veci mozak) znatno inteligentnije i sposobnije u obavljanju bilo kakvih nefizickih ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-07-07, 15:23   #101 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-07-07
Poruka: 25
zlikovac29 se izdvaja iz mase
Re: A što žene ne vole kod muškaraca?

Citat:
Pravi autor: BITCHARKA Pogledaj Poruke
Zene su( iako muskarac ima veci mozak) znatno inteligentnije i sposobnije u obavljanju bilo kakvih nefizickih zadataka..to vidimo vec u osnovnoj skoli gdje zenska vrsta znatno istupa ispred muske..Nadalje..danasnja zena je mnogo sposobnija od muskarca u vodenju kucanskih poslova pored regularnog job-a..
Zato me jako iznanadilo kad sam citala neke statistike o placama zena koje su znatno nize od muskih (sovinistickih) iako i zena i muskarac obavljaju u potpunosti isti rad...ma uzas...fuj fuj fuj..
A posebno su mi odvratni likovi koji se zalazu da zena mora biti samo kucanica..Bas TI su oni koji se boje zeninog napretka i uspjeha jer znaju da je sposobnija..
lol..daj zvucim ko neka feministica..girl power

anyway da sad ne serem samo po muskima smatram da su nam oni danas jako jako potrebni..Muskarac zeni pruza sigurnost i srecu, užitke ..a sponzorusama i puno vise..
da nema muskih ko bi nam otvorio staklenku krastavaca..ili ko bi nam promijenio zarulju kad izgori???..

hihihi ak su muski šovinisti,kak se ovo zove?
zlikovac29 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 15:39   #102 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-07-07
Poruka: 25
zlikovac29 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: venus01 Pogledaj Poruke
Jednom mi je jedan rekao da je žena ta koja se mora brinuti o svim kućanskim poslovima, voditi cijelo kućanstvo!! kada dođu njegovi frendovi služiti njima!! u prijevodu biti sluga! a k tome još i raditi negdje jer podrazumijeva se da i žena zarađuje!! MALO SUTRA!! kaj je meni diglo tlak pogotovo kad je na moje pitanje koje je glasilo:' a neko slobodno vrijeme, šetnja, kino...' odgovor bio možeš ići u šetnju kad obaviš sve kućanske poslove, ručak.... toliko luda ipak nisam da dođem s posla i još radim sve po kući!! kak da ne!!

hehe a frajer je zemo iz šuice,gg
pa kaj smo mi krivi kaj si takve nalazis
zlikovac29 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-07-07, 21:17   #103 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 5,603
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Po meni, žene ne vole od muškaraca kad se preseravaju, glume ono što nisu.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-07-07, 22:03   #104 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,951
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Mislim da žene ne vole kad muškarac nema para i kad nije dobro potkožen...

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-07-07, 22:22   #105 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Mislim da žene ne vole kad muškarac nema para i kad nije dobro potkožen...
u zadnje vrijeme... nazalost da pogotovo zagrepcanke...

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 00:30   #106 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,222
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Mislim da to nema veze za pare, samo da ne bude bahat i umišljen, a u biti ništa ne vrijedi ni iznutra ni izvana!
... to mi je najbolje kad hočeš bit normalna i kulturana on te pogleda ko da si smeće, ma otkotrljaj se od kud si i došo... još se pljusni da te ne moram ja...
luda...

-> klikni za sise <-
dadyml je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 00:31   #107 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
još se pljusni da te ne moram ja...
luda...

Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 01:26   #108 (permalink)
wayward

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,559
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Po meni, žene ne vole od muškaraca kad se preseravaju, glume ono što nisu.

ne kaže se "po meni" nego "po sebi"
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 01:33   #109 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,485
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

"nemoj mujo u mene
jok fato u sebe ću"
-misic- je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 16:58   #110 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ne volim kod muskog da ima isti ukus za muskarce ko i ja
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: muskarci, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114