| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi A što žene ne vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: BITCHARKA Zene su( iako muskarac ima veci mozak) znatno inteligentnije i sposobnije u obavljanju bilo kakvih nefizickih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-07-07
Poruka: 25
![]() | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? Citat:
hihihi ak su muski šovinisti,kak se ovo zove? | |
| | |
| | #102 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-07-07
Poruka: 25
![]() | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? Citat:
hehe a frajer je zemo iz šuice,gg pa kaj smo mi krivi kaj si takve nalazis ![]() | |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Purger | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? Mislim da žene ne vole kad muškarac nema para i kad nije dobro potkožen...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #105 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? Citat:
pogotovo zagrepcanke...
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #106 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? Mislim da to nema veze za pare, samo da ne bude bahat i umišljen, a u biti ništa ne vrijedi ni iznutra ni izvana! ... to mi je najbolje kad hočeš bit normalna i kulturana on te pogleda ko da si smeće, ma otkotrljaj se od kud si i došo... još se pljusni da te ne moram ja... luda... ![]() |
| | |
| | #108 (permalink) | |
| wayward | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? Citat:
ne kaže se "po meni" nego "po sebi" ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
![]() |
| Tagovi: muskarci, zene |
« Cure, evo vam mišonju koji je kao stvoren za vas
|
muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:46.

pogotovo zagrepcanke...