| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi A što žene ne vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Ja ne podnosim pačotice, pogotovo u kombinaciji sa seljackim kosuljama i ogromnim lančinama..i jos kad je lik takav i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #241 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? Ja ne podnosim pačotice, pogotovo u kombinaciji sa seljackim kosuljama i ogromnim lančinama..i jos kad je lik takav i nabrijan na narodnjake..al ne bi ga NIKAD. Ok, moze biti sminker, ne smeta mi ni malo, al da je to onak fino casual, sportski vise..a ne od glave do pete šljokičast i sjajan sve pačoti, boss i sl. jad.. Ili nausnica u uhu..koma..Mrzim likove koji se ku*ce s nekim bijesnim autima i misle da su bogovi i da bi im svaka dala jer imaju tatinu pilu..Mrzim tatine sinove, kad likovi imaju izbrijanu kerefekastu bradicu ali totalno lose izbrijanu.. puno karata zlata oko vrata, ruke i sl.. Ruzne ruke, a kamoli duge nokte..blj..to treba bit skresano skroz.. Kad lik drzi dok pije casu s 2 prsta..najezim se.. Ruzne zube..cak i ne mislim na ruzan raspored zubi, to cak moze biti i sarmantno nekad, ali pokvareni zubi - ne. Prljavo u usima..ogavno..to sam masu puta vidjela kod likova.. Onda onu 'partijanersku' obrvu zbrijanu.. I tetovaze klubova, grbova i sl..Isto mrzim nabrijane likove koji bi udarali sve oko sebe.. Onda..ni reperi mi uglavnom nisu previse dragi..iako imam dosta frendova koji su ok, al mislim na one 'repere' koji briju na spike 'ja sam PIMP, imam bičarka kolko ocu' i sl.. Eto.. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: muskarci, zene |
« Cure, evo vam mišonju koji je kao stvoren za vas
|
muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:56.

Ili nausnica u uhu..koma..

,na nekima volim dugu kosu, sramežljivost i iskrenost xP