| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi A što žene ne vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Witchy ufff.... evo upravo sam se jaaako dobro prisjetila nečega što me užasno iziritira kod muš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? Citat:
![]() | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? Mene iritira samo jedna stvar....ljubomora!!!!!!! Sve ću istrpiti i shvatiti, ali to nikada!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-03-07
Poruka: 6
![]() | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? Ne volim kad se muškarci uzdižu iznad žena i misle da su bolji od žena samo zbog spola. I ne volim muškarce (a i žene) koji misle da s novcem mogu sve. Inače, ja bi radije bila muško jer mislim da je njima sve jednostavnije u životu! |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Purger | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? Ako misliš da je tako onda krivo misliš !!! Ja ne mogu vjerovat da u današnje vrijeme još ima ljudi koji tako razmišljaju ! Znaš šta ja mislim...da je tebi to samo isprika za sve neuspjehe koje si doživjela i koje ćeš doživjeti u životu !! "E nisam uspjela jer nisam muško"...Žalosno je da tako razmišljaš... ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
![]() |
| Tagovi: muskarci, zene |
« Cure, evo vam mišonju koji je kao stvoren za vas
|
muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:07.