| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi A što žene ne vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vatra* pa kolika košarica, tolika prednost ako sam dobro skužila muški mozak To ti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-03-07 Lokacija: Osijek Godina: 28
Poruka: 31
![]() | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? Ne volim kad ih nešto muči i to drže u sebi, u tom trenutku ne žele s nikim razgovarati, hladni su prema svima oko sebe a mi nek si mislimo koji im je sad klinac a najviše od svega ne volim kad pljuju po ulici. Ne volim ni kad su previše opsjednuti svojim izgledom.... |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? Citat:
![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? Što misliš pod lako odustajanje? Pa nisu svi muški isti. Mislim da stereotipi i predrasude u oba smjera (m->ž i ž->m) nemaju nikakvog smisla. Ima ih i s jedne i s druge strane koji nažalost opravdavaju takvo mišljenje, ali ne valja generalizirati. Najgore je kad muški kažu "sve su žene iste, umišljene drolje", ili kad žene kažu "svi su oni egoistični kreteni". To definitivno ne prolazi u praksi.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? Citat:
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: A što žene ne vole kod muškaraca? haha..Vuco je djelomično u pravu. Ima i takvih, nažalost i previše, ali opet, kako kažeš, nisu sve takve. meni bude neugodno kad budem s nekom curom na kavi, dok sam ja na wc-u, ona plati račun. E j*bi ga.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: muskarci, zene |
« Cure, evo vam mišonju koji je kao stvoren za vas
|
muškarcima pola domaćinstva,ženama pola vlasti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:56.

(to me size doesn't matter)