| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Ajde cure (eowyn, glamerica, lipa, kokos (ili kokoš ) i ostale, šta prvo primjetite na dečku...koji su vam kriteriji? Po ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Što žene vole kod muškaraca? Ajde cure (eowyn, glamerica, lipa, kokos (ili kokoš ) i ostale, šta prvo primjetite na dečku...koji su vam kriteriji?Po meni, što se tiče izgleda mrzim one izjave tipa "volim visoke i crne"...od izgleda mi je važnije da je muško u pravom smislu riječi…da nije neki nasilnik, a ni neka p...ica, da se kraj njega osjećam zaštićeno, da me nasmijava (što u mom slučaju nije teško). Ma najvažnije je da me voli, i da sam mu ja dovoljna..jer čim osjetim da ima potrebu za šaranjem…hladim se istog trena…a od izgleda gledam ruke, ramena..pogled, osmijeh...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Što žene vole kod muškaraca da ima široka ramena, da je markantan, da je snaga.. ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura Zadnji Uredio fL/.\Sh : 08-03-06 u 05:26. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Moj tip dečka? Volim da je pravi muškarac,grubih crta lica i prirodno malo mišićavog tijela....da ima ledeni pogled(naravno lijepe oči), velike šake, kojima me može slomiti u sekundi....ali da je ispod krute vanjštine nježan, drag, osjećajan, pažljiv....drag do kraja.... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Photoshop freak | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Što žene vole kod muškaraca Od partnera očekujem da me nadopunjava. Da je jak u svim područjima u kojima sam ja slaba, da je uvijek na mojoj strani, da je uvijek uredno odjeven, ošišan, obrijan ... da zna uživati u alkoholu, mrzim ljude koji se ne znaju kontrolirati. Da je snažan i izdržljiv. Da je zabavan. Da nije ciničan, ali da ima smisla za humor. Mora biti intelektualac, ali ne smije biti umišljen. U društvu mora biti dominantan, ali ne smije se hvalisati. Nakon ovog ne smijem postavljati uvjete za fizički izgled. |
| | |
| | #9 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
Citat:
![]() ali svidja mi se kako si "ga" opisala...
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << | ||
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:57.

) i ostale, šta prvo primjetite na dečku...koji su vam kriteriji?