Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Ajde cure (eowyn, glamerica, lipa, kokos (ili kokoš ) i ostale, šta prvo primjetite na dečku...koji su vam kriteriji? Po ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-02-06, 00:18   #1 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Što žene vole kod muškaraca?

Ajde cure (eowyn, glamerica, lipa, kokos (ili kokoš) i ostale, šta prvo primjetite na dečku...koji su vam kriteriji?
Po meni, što se tiče izgleda mrzim one izjave tipa "volim visoke i crne"...od izgleda mi je važnije da je muško u pravom smislu riječi…da nije neki nasilnik, a ni neka p...ica, da se kraj njega osjećam zaštićeno, da me nasmijava (što u mom slučaju nije teško). Ma najvažnije je da me voli, i da sam mu ja dovoljna..jer čim osjetim da ima potrebu za šaranjem…hladim se istog trena…a od izgleda gledam ruke, ramena..pogled, osmijeh...
Odgovori sa citatom
Star 02-02-06, 00:20   #2 (permalink)
Photoshop freak

Datum registracije: 31-01-05
Godina: 86
Poruka: 2,076
fL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fL/.\Sh
Re: Što žene vole kod muškaraca

da ima široka ramena, da je markantan, da je snaga..

Zadnji Uredio fL/.\Sh : 08-03-06 u 05:26.
fL/.\Sh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-06, 00:21   #3 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Moj tip dečka? Volim da je pravi muškarac,grubih crta lica i prirodno malo mišićavog tijela....da ima ledeni pogled(naravno lijepe oči), velike šake, kojima me može slomiti u sekundi....ali da je ispod krute vanjštine nježan, drag, osjećajan, pažljiv....drag do kraja....
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-06, 00:23   #4 (permalink)
Photoshop freak

Datum registracije: 31-01-05
Godina: 86
Poruka: 2,076
fL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fL/.\Sh

Citat:
Pravi autor: eowyn
..ali da je ispod krute vanjštine nježan
pobrkala si riječi eowin, valjda da je ispod nježne vanjštine kruti
fL/.\Sh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-06, 00:23   #5 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,699
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

meni bi bilo dovoljno samo da je webmaster croportala
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-06, 00:24   #6 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: fL/.\Sh
pobrkala si riječi eowin, valjda da je ispod nježne vanjštine kruti
ne izvrći moje riječi!!! ahahahahaah
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-06, 11:09   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-02-06
Godina: 22
Poruka: 34
Satiria se izdvaja iz mase

prvo primijetim stisak šake pri upoznavanju, ako je mlohav onda je i osoba "mlohava"....
zatim promatram kako se krece...i ful mi je bitno kakve cipele ima
Satiria je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-06, 23:45   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 45
Poruka: 800
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

Od partnera očekujem da me nadopunjava. Da je jak u svim područjima u kojima sam ja slaba, da je uvijek na mojoj strani, da je uvijek uredno odjeven, ošišan, obrijan ... da zna uživati u alkoholu, mrzim ljude koji se ne znaju kontrolirati. Da je snažan i izdržljiv. Da je zabavan. Da nije ciničan, ali da ima smisla za humor. Mora biti intelektualac, ali ne smije biti umišljen. U društvu mora biti dominantan, ali ne smije se hvalisati. Nakon ovog ne smijem postavljati uvjete za fizički izgled.
Odgovori sa citatom
Star 08-03-06, 00:17   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-09-05
Godina: 23
Poruka: 357
Piratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Kristijan
meni bi bilo dovoljno samo da je webmaster croportala
ahahah, jesmo skromni

Citat:
Pravi autor: MATILDA
Od partnera očekujem da me nadopunjava. Da je jak u svim područjima u kojima sam ja slaba, da je uvijek na mojoj strani, da je uvijek uredno odjeven, ošišan, obrijan ... da zna uživati u alkoholu, mrzim ljude koji se ne znaju kontrolirati. Da je snažan i izdržljiv. Da je zabavan. Da nije ciničan, ali da ima smisla za humor. Mora biti intelektualac, ali ne smije biti umišljen. U društvu mora biti dominantan, ali ne smije se hvalisati. Nakon ovog ne smijem postavljati uvjete za fizički izgled.
a cuj nije da malo trazis
ali svidja mi se kako si "ga" opisala...
Piratron je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-06, 00:23   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 45
Poruka: 800
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

Citat:
Pravi autor: TezVi
ahahah, jesmo skromni
a cuj nije da malo trazis
ali svidja mi se kako si "ga" opisala...
Ja mislim da sam opisala svog partnera, ali on se već buni, jer sam zaboravila da spomenem da mora biti i dobar otac mojoj, zapravo našoj djeci, da je društveno aktivan, da je u društvu omiljen, da lako sklapa prijateljstva, da je prilagodljiv i flexibilan......
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09

Trenutno vrijeme na forumu: 08:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111