| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daidza Kako ne, vidiš da sam uporan? pa nisam ja rekla da si ruzan i dosadan... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što žene vole kod muškaraca [quote=eowyn;186912]Ne, prijateljski bi savjet bio da ideš leć jer je već 3 sata ujutro A ti ipak sutra moraš u školu, ako su godine koje pišu u profilu istinite da godine su istinite.....zakaj bi lagala.......za informaciju,nemam školu do 15.1.2007.. |
| | |
| | #103 (permalink) |
| charolastra | Re: Što žene vole kod muškaraca I bolje ti je Naravno da nisam, ja to samo u njihovo ime pitam ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #104 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca [quote=Ronaldinho_girl;186917] Citat:
Nije ni potrebno da lažeš, ionako se vidi po postovima Ali, malo samo smirenije i sve će biti ok ![]() | |
| | |
| | #106 (permalink) |
| charolastra | Re: Što žene vole kod muškaraca Ružnih i dosadnih ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Tko te to posla da pitas?![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #109 (permalink) |
| charolastra | Re: Što žene vole kod muškaraca Ne smijem ti reći ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:50.

A ti ipak sutra moraš u školu, ako su godine koje pišu u profilu istinite

Naravno da nisam, ja to samo u njihovo ime pitam