Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Što žene vole kod muškaraca? novcanik...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-01-07, 09:06   #111 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
peacock se izdvaja iz mase
Re: Što žene vole kod muškaraca

Što žene vole kod muškaraca?

novcanik
peacock je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 10:33   #112 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tree_hill_girl

Datum registracije: 02-01-07
Poruka: 224
tree_hill_girl se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
pa izgled i nije tako bitan, a sad cu ti dati i primjer.
poznajem jednog decka vec neko vrijeme i bas mi i nije bio neki komad, premrsav za moj ukus i ostale sitnice, ali nisam ga poznavala toliko dobro, ali kad sam ga upoznala vidjela sam da je super i, kak da ti kazem, sad mi je puno zgodniji u svakom pogledu.
potpuno se slažen...tako je i meni bilo s jednim
Why I always keep on coming back for more?
tree_hill_girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 13:20   #113 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,908
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Koliko je laži, neistina i prodavanja magle izneseno na ovoj temi...

mogu samo ponovit potpis jednog od forumaša, koji glasi

"Ne vjeruj ženi koja laže."

S tim da je dovoljno reć "Ne vjeruj ženi" - ovaj drugi dio rečenice se podrazumijeva.

Ženske, nitko vam ne vjeruje - privlače vas zgodni (po vašim kriterijima) a ako su pritom i financijski "potkovani" - to je to.

Zanimljivost, duhovitost, inteligencija... sve su to na jeziku žena sinonimi za gornja dva pojma - "zgodan" i "financijski potkovan".

I to je sve.

P.S. Uh, što sam danas raspoložen...
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 13:44   #114 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,860
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
A mogu ja pitati kad i kako primjetite to nešto "dublje" u dečku ako vam je odbojan na prvi pogled?
Niti jedna od vas još nije odgovorila na ovo pitanje

Ovi primjeri koje ste navele se odnose na neke dečke koji su se kretali u istom krugu ljudi kao i vi pa ste ih s vremenom primjetile unatoč njihovoj fizičkoj neprivlačnosti na prvi pogled.

A što je s onima dobrim, poštenim i krasnim dečkima, koji nisu manekenskog izgleda, koji vam probaju jednom prići i više vas poslje ne vide? Kako vas može privući ono nešto dublje u nekom dečku koji vam npr. priđe u nekom klubu ili kafiću a nije fizički privlačan i odbijete ga prije nego spoznate njegovu nutrinu?

Citat:
Pravi autor: damfisk
Ženske, nitko vam ne vjeruje - privlače vas zgodni (po vašim kriterijima) a ako su pritom i financijski "potkovani" - to je to.
Moram se složiti s damfiskom s ovim jer niste drugačije objasnile

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 13:46   #115 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,115
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Damfisk, evo moj prijatelj ti poručuje da si legenda... hehe
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 13:47   #116 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,338
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Dosadni ste malo... kako vam se da toliko filozofirat...
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 14:53   #117 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,407
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja ću biti iskrena jedino što nas na muškarcima zanima je njihov ku... inače ništa više!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 15:10   #118 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,908
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ha ha ha ah ha ha...

Znači, ti ti pobornica teorije da je muškarac samo izraslina na kurcu?
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 16:25   #119 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,407
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ha ha ha ah ha ha...

Znači, ti ti pobornica teorije da je muškarac samo izraslina na kurcu?
Aha inače im ne znam nikakvu drugu svrhu
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 18:05   #120 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

Baš si uporan, Damfisk Ako misliš da lažemo sve do jedne i o svemu živome, onda se baci u pedere i živi u istinitom svijetu Osim toga, šta si ti? Žena u muškom tijelu pa da znaš što mi volimo i kako se osjećamo? Mislim stvarno, žena od žene se razlikuje i ne možeš sve trpat u isti koš sa onom svojom bivšom kujom
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09

Trenutno vrijeme na forumu: 14:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114