| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Što žene vole kod muškaraca? novcanik... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
potpuno se slažen...tako je i meni bilo s jednim ![]()
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? | |
| | |
| | #113 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Koliko je laži, neistina i prodavanja magle izneseno na ovoj temi... mogu samo ponovit potpis jednog od forumaša, koji glasi "Ne vjeruj ženi koja laže." S tim da je dovoljno reć "Ne vjeruj ženi" - ovaj drugi dio rečenice se podrazumijeva. Ženske, nitko vam ne vjeruje - privlače vas zgodni (po vašim kriterijima) a ako su pritom i financijski "potkovani" - to je to. Zanimljivost, duhovitost, inteligencija... sve su to na jeziku žena sinonimi za gornja dva pojma - "zgodan" i "financijski potkovan". I to je sve. P.S. Uh, što sam danas raspoložen... ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #114 (permalink) | ||
| Veteran | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
![]() Ovi primjeri koje ste navele se odnose na neke dečke koji su se kretali u istom krugu ljudi kao i vi pa ste ih s vremenom primjetile unatoč njihovoj fizičkoj neprivlačnosti na prvi pogled. A što je s onima dobrim, poštenim i krasnim dečkima, koji nisu manekenskog izgleda, koji vam probaju jednom prići i više vas poslje ne vide? Kako vas može privući ono nešto dublje u nekom dečku koji vam npr. priđe u nekom klubu ili kafiću a nije fizički privlačan i odbijete ga prije nego spoznate njegovu nutrinu? Citat:
![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | ||
| | |
| | #120 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Baš si uporan, Damfisk Ako misliš da lažemo sve do jedne i o svemu živome, onda se baci u pedere i živi u istinitom svijetu Osim toga, šta si ti? Žena u muškom tijelu pa da znaš što mi volimo i kako se osjećamo? Mislim stvarno, žena od žene se razlikuje i ne možeš sve trpat u isti koš sa onom svojom bivšom kujom ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:11.

u svakom pogledu.
potpuno se slažen...tako je i meni bilo s jednim 

Ako misliš da lažemo sve do jedne i o svemu živome, onda se baci u pedere i živi u istinitom svijetu