| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eowyn Baš si uporan, Damfisk Ako misliš da lažemo sve do jedne i o svemu živome, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
Da. Tako je. Istina. Upravo tako.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Pa da, očito je da si previše isfrustriran jer te ona povrijedila i ideš napadati sve cure koje i znaš i ne znaš Mislim, reći da sve cure lažu, da su sve dvolične i slične stvari stvarno nisu u redu i ti to sam znaš |
| | |
| | #124 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
hmmm....šta reći....ja ne odbijan dečke odmah...tek kad skužin da su kreteni... mislim....imala san posla s likovima koji nisu lipi ali su kao dobri..ovo ono...a onda me lik počne svakih 5 minuta zvat na mob..slati smsove...ja mu ne odgovaran i on i dalje šalje...zamislite tog luđaka..nakon 100 NE on ne odustaje... a inače...baš je dobar kao osoba...što reći na to lol.... izgled nije važan....al istina da to prvo primjetiš.... al ipak....nisu svakome lipe iste stvari.... neka cura može misliti da si npr.TI rugoba a drugoj baš možeš bit SLADAK...
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? | |
| | |
| | #126 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
jesi li ti procitao ono sto sam ja napisala? aj probaj opet, molim te. i stavi naocale. stvarno ne zelim biti bezobrazna prema tebi, ali fakat seres!!! ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #127 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-12-06 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 14
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Meni je najvažnije da je iskren... Za ostalo cemo lako... Kakav ti je to muiškarac kad stalno mulja?! Na kraju neznaš ni šta si ni kakva je to veza ni šta je istina od svih njegovih riječi... ![]() |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Meni stvarno nije jasno zasto svi vi mislite da su sve zene sponzoruse, da sam sponzorusa, sigurno bi bila s nekim puno debljeg novcanika od tipa s kojim sam danas. Nisam s njim zato sta nisam imala izbora, nego zato sto bez obzira sto nije najzgodniji i najbogatiji tip na svitu mi je s njim lipo, ugodno,znam da me voli, i nasmijava me i uz to sto mi je momak, on mi je i najbolji prijatelj. I nijedna seljacina u bmw-u mu nije ni do kolina(sami umisljeni bahati preseratori). Stvarno tuzno razmisljate. ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #129 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
pošto vidim da voliš iskrene ljude, onda ću i ja biti iskrena....-zvučiš ko neka jadna i naivna štreberica... ...kaj ti vrijedi iskrenost kod muškarca ak je on ružan ko pas.. | |
| | |
| | #130 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:25.

Ako misliš da lažemo sve do jedne i o svemu živome, onda se baci u pedere i živi u istinitom svijetu
Mislim stvarno, žena od žene se razlikuje i ne možeš sve trpat u isti koš sa onom svojom bivšom kujom 

Mislim, reći da sve cure lažu, da su sve dvolične i slične stvari stvarno nisu u redu i ti to sam znaš