Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ronaldinho_girl pošto vidim da voliš iskrene ljude, onda ću i ja biti iskrena....-zvučiš ko neka ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-01-07, 00:18   #131 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: Što žene vole kod muškaraca

Citat:
Pravi autor: Ronaldinho_girl Pogledaj Poruke
pošto vidim da voliš iskrene ljude, onda ću i ja biti iskrena....-zvučiš ko neka jadna i naivna štreberica...

...kaj ti vrijedi iskrenost kod muškarca ak je on ružan ko pas..

A KAJ ti vrijedi što je on zgodan ako te vara iza leđa i stalno ti laže?? Osim ako nisi s njim samo zbog jednog...
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 00:25   #132 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Ronaldinho_girl Pogledaj Poruke
pošto vidim da voliš iskrene ljude, onda ću i ja biti iskrena....-zvučiš ko neka jadna i naivna štreberica...

...kaj ti vrijedi iskrenost kod muškarca ak je on ružan ko pas..
smisan avatar, e i da komplexi, komplexi, mlade osobe naravno.
sumsko_voce je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 00:29   #133 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 16
Poruka: 438
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
A sta si ti ? Djevojka s Beverly Hillsa?

ne dušice, nisam ja djevojka s Beverly Hillsa , da jesam ne bi bila na ovom forumu te ti ne bi pitala tako neko glupo pitanje makar bi prije rekla da je to komentar .......za informaciju ja sam djevojka s borongaja ( to ti je jedan kvart koji se nalazi u Zg-u...
Ronaldinho_girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 00:31   #134 (permalink)
Cobeta

Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Eva dušice
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 00:32   #135 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,406
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Ma nisu to kompleksi, bas suprotno.
Eh da mi je opet 14...

Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 00:33   #136 (permalink)
Banned

sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

kasno je nas je 4 na ovoj temi, mislin, amo se nac....
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 00:35   #137 (permalink)
Regularni forumas

Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
A KAJ ti vrijedi što je on zgodan ako te vara iza leđa i stalno ti laže?? Osim ako nisi s njim samo zbog jednog...

...ako nisi s njim samo zbog jednog.....
curo , HELLO ja imam 14 godina
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 00:37   #138 (permalink)
Cobeta

Ma pričam hipotetski...
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 00:37   #139 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Ma nisu to kompleksi, bas suprotno.
Eh da mi je opet 14...

ali vrijeme ne možeš vratiti

Citat:
Pravi autor: sumsko_voce Pogledaj Poruke
smisan avatar, e i da komplexi, komplexi, mlade osobe naravno.

a kakve ja to komplekse imam... aj mi molim te objasni

Zadnji Uredio Wamp : 12-01-07 u 00:44.
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 00:41   #140 (permalink)
Banned

lapsus lingue. kako san ja dosa na ovu temu? privuklo me ili svitlo ili 3 zenska bica
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 05:09

Trenutno vrijeme na forumu: 15:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114