| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ronaldinho_girl ne dušice, nisam ja djevojka s Beverly Hillsa , da jesam ne bi bila na ovom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
2.Dobro si shvatila da to nije bilo pitanje , nego komentar(aj bar nesto). 3.Cudno kako nisi shvatila na racun cega je bio komentar i da nije bia zlonamjeran. 4.Znam di je Borongaj-bila sam u njemu i sta je to uopce vazno? ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. | |
| | |
| | #144 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
dvostruko daje, tko brzo daje.
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. | |
| | |
| | #146 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
1.tako ti ja zovem praznoglave jadnice 2..da,komentar s upitnikom na kraju.... ,no mislim da to nije komentar nego retoričko pitanje 3.tko je uopće rekao da je bio zlonamjeran...to samo ti možeš znat 4.uau bila si na borongaju a nisi mi poslala razglednicu ....ko je rekao da je to uopće važno ![]() | |
| | |
| | #147 (permalink) | |
2.Ti ocito sve shvacas zlonamjerno, zato sta si mala prestrasena curica koja je trebala bit u krevetu vec odavno. 3. Kako uopce imas pravo nekog nazvat praznoglavom jadnicom s obzirom na tvoje prijasnje postove. 4. Zasto bi ja tebi ista slala? 5. Koji se ja k*** s tebom ovdi prepirem, duso spusti taj "nosić" i na spavanje.
| | |
| | #149 (permalink) | ||
| Regularni forumas | Citat:
...a kak bi me nazvala da sam sakrila svoju starost i datum rođenja, kao što si ti to napravila...a ovo u vezi kreveta je stvarno jadno, to što si ti išla spavat u 8 kad si imala 14 se mene ne tiče, kao što se tebe ne tiče kad ja idem spavat.... ![]() Citat:
pa ne bi baš rekla da je ta uvreda direktna, baš naprotiv.....dušice ![]() no jedno ne kužim kod vas..., podcjenjujete me zbog godina a tako ste se uvrjedile što sam vas nazvala praznoglavim jadnicama( tj. samo jednu od vas)... znači da ipak utječu na vas moji mudri komentari... ![]() Zadnji Uredio teica : 12-01-07 u 16:34. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:40.