Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ronaldinho_girl ne dušice, nisam ja djevojka s Beverly Hillsa , da jesam ne bi bila na ovom ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-01-07, 00:41   #141 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,406
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti
Re: Što žene vole kod muškaraca

Citat:
Pravi autor: Ronaldinho_girl Pogledaj Poruke
ne dušice, nisam ja djevojka s Beverly Hillsa , da jesam ne bi bila na ovom forumu te ti ne bi pitala tako neko glupo pitanje makar bi prije rekla da je to komentar .......za informaciju ja sam djevojka s borongaja ( to ti je jedan kvart koji se nalazi u Zg-u...
1. Dusice?
2.Dobro si shvatila da to nije bilo pitanje , nego komentar(aj bar nesto).
3.Cudno kako nisi shvatila na racun cega je bio komentar i da nije bia zlonamjeran.
4.Znam di je Borongaj-bila sam u njemu i sta je to uopce vazno?

Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 00:44   #142 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 16
Poruka: 438
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

Citat:
Pravi autor: sumsko_voce Pogledaj Poruke
lapsus lingue. kako san ja dosa na ovu temu? privuklo me ili svitlo ili 3 zenska bica

prevedi
Ronaldinho_girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 00:46   #143 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

ma che? Bis dat, qui cito dat, perche ere condicio sine qua non. -> nesto za tebe, a sta ce damfisk virujen znat procitat
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 00:52   #144 (permalink)
eva
Trouble

eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: sumsko_voce Pogledaj Poruke
ma che? Bis dat, qui cito dat, perche ere condicio sine qua non. -> nesto za tebe, a sta ce damfisk virujen znat procitat
Jel to latinska fraza?
dvostruko daje, tko brzo daje.

eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 00:54   #145 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Jel to latinska fraza?
dvostruko daje, tko brzo daje.
I won't say a word.
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 01:03   #146 (permalink)
Regularni forumas

Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase

Citat:
1. Dusice?
2.Dobro si shvatila da to nije bilo pitanje , nego komentar(aj bar nesto).
3.Cudno kako nisi shvatila na racun cega je bio komentar i da nije bia zlonamjeran.
4.Znam di je Borongaj-bila sam u njemu i sta je to uopce vazno?

1.tako ti ja zovem praznoglave jadnice
2..da,komentar s upitnikom na kraju.... ,no mislim da to nije komentar nego retoričko pitanje
3.tko je uopće rekao da je bio zlonamjeran...to samo ti možeš znat
4.uau bila si na borongaju a nisi mi poslala razglednicu
....ko je rekao da je to uopće važno
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 01:15   #147 (permalink)
eva
Trouble

Citat:
2..da,komentar s upitnikom na kraju.... ,no mislim da to nije komentar nego retoričko pitanje
3.tko je uopće rekao da je bio zlonamjeran...to samo ti možeš znat
4.uau bila si na borongaju a nisi mi poslala razglednicu
....ko je rekao da je to uopće važno
1. Sama si rekla da mislis da je to komentar, a ono sto si naucila u skoli prije praznika (retoricka pitanja i to) ne moras primjenjivat ovdi.
2.Ti ocito sve shvacas zlonamjerno, zato sta si mala prestrasena curica koja je trebala bit u krevetu vec odavno.
3. Kako uopce imas pravo nekog nazvat praznoglavom jadnicom s obzirom na tvoje prijasnje postove.
4. Zasto bi ja tebi ista slala?
5. Koji se ja k*** s tebom ovdi prepirem, duso spusti taj "nosić" i na spavanje.

eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 01:56   #148 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
A ti dušice zbog direktne uvrrede članici foruma imaš opomenu pred bann! Nek ti imaš 14 godina, ali malo pripazi kako se ponašaš.
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 15:59   #149 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
2.Ti ocito sve shvacas zlonamjerno, zato sta si mala prestrasena curica koja je trebala bit u krevetu vec odavno.
ne shvaćam sve zlonamjerno...mala prestrašena curica ...a kak bi me nazvala da sam sakrila svoju starost i datum rođenja, kao što si ti to napravila...
a ovo u vezi kreveta je stvarno jadno, to što si ti išla spavat u 8 kad si imala 14 se mene ne tiče, kao što se tebe ne tiče kad ja idem spavat....

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
A ti dušice zbog direktne uvrrede članici foruma imaš opomenu pred bann! Nek ti imaš 14 godina, ali malo pripazi kako se ponašaš.

pa ne bi baš rekla da je ta uvreda direktna, baš naprotiv.....dušice

no jedno ne kužim kod vas..., podcjenjujete me zbog godina a tako ste se uvrjedile što sam vas nazvala praznoglavim jadnicama( tj. samo jednu od vas)...
znači da ipak utječu na vas moji mudri komentari...

Zadnji Uredio teica : 12-01-07 u 16:34.
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 16:31   #150 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 29-09-06
Poruka: 117
John Doe se izdvaja iz mase

Link na blog sam morao obrisati.
John Doe je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 05:09

Trenutno vrijeme na forumu: 15:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114