| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; ajmooooo, chicks fight... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #152 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
| |
| | |
| | #154 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
...kaj da imam 14,5 bi me izbacili... ...Ti i Eva stalno ponavljate to da vam se više ne da prepirati sa mnom a kaj drugo radite nek se prepirete sa mnom ??...ne kužim kaj bi ja tu trebala shvatit ozbiljno...kad bi ja sve tako sporedne stvari shvaćala ozbiljno ,gdje bi mi bio kraj?? | |
| | |
| | #155 (permalink) |
| Purger | Re: Što žene vole kod muškaraca A valjda su ovisne su o tvojim pubertetskim izjavama i zato se stalno javljaju... Samo ti piši... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #156 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
![]() Drago mi je da si to uočila. ![]() P.S. Vidim ja da su Osječanke vrlo žestoke... Neka, neka... to mi se sviđa. Grrrrrr... ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #157 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. | |
| | |
| | #158 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
ma sta ti pricas? sta ti radis uopce u ovoj temi? sta ti volis na muskarcima?![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #160 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-03-07
Poruka: 6
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Mora biti muško, zaštitnik, jak i odlučan, ali i nježan kod mi to treba. Komplicirano, ha dečki? Dečko mora znati slušati curu i sve će bit O.K.! A što se tiče izgleda, ja se palim na baby face i malo mišića. Ne mora biti visok ni širok, glavno da je ugodan na dodir!!! P.S. Mora se znati sexati i voditi ljubav!!! Zadnji Uredio kika* : 11-03-07 u 23:41. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:46.

...