Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; ajmooooo, chicks fight...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-01-07, 17:02   #151 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija
Re: Što žene vole kod muškaraca

ajmooooo, chicks fight

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 18:00   #152 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Ronaldinho_girl Pogledaj Poruke
pa ne bi baš rekla da je ta uvreda direktna, baš naprotiv.....dušice

no jedno ne kužim kod vas..., podcjenjujete me zbog godina a tako ste se uvrjedile što sam vas nazvala praznoglavim jadnicama( tj. samo jednu od vas)...
znači da ipak utječu na vas moji mudri komentari...
Prije bih rekla da ti se povlađuje zbog godina jer bi da si samo mrvicu starija, već bi letila odavdj. Zato curo, ne da mi se niti prepirati s tobom, niti ići u offtopic s tobom. Samo shvati ozbiljno upozorenje jer ipak ti nije 8 godina da ne znaš šta pričaš.
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 18:37   #153 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

roar iron maiden, <-bez maiden
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 22:21   #154 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 16
Poruka: 438
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
Prije bih rekla da ti se povlađuje zbog godina jer bi da si samo mrvicu starija, već bi letila odavdj. Zato curo, ne da mi se niti prepirati s tobom, niti ići u offtopic s tobom. Samo shvati ozbiljno upozorenje jer ipak ti nije 8 godina da ne znaš šta pričaš.

...kaj da imam 14,5 bi me izbacili......
Ti i Eva stalno ponavljate to da vam se više ne da prepirati sa mnom a kaj drugo radite nek se prepirete sa mnom ??...ne kužim kaj bi ja tu trebala shvatit ozbiljno...kad bi ja sve tako sporedne stvari shvaćala ozbiljno ,gdje bi mi bio kraj??
Ronaldinho_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-01-07, 22:25   #155 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,951
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

A valjda su ovisne su o tvojim pubertetskim izjavama i zato se stalno javljaju...
Samo ti piši...

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-07, 16:32   #156 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
kako ti seres, al fakat seres
jesi li ti procitao ono sto sam ja napisala? aj probaj opet, molim te. i stavi naocale. stvarno ne zelim biti bezobrazna prema tebi, ali fakat seres!!!
Da. Znam. Serem.

Drago mi je da si to uočila.

P.S. Vidim ja da su Osječanke vrlo žestoke... Neka, neka... to mi se sviđa. Grrrrrr...
Odgovori sa citatom
Star 13-01-07, 16:33   #157 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,406
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Ronaldinho_girl Pogledaj Poruke
a kak bi me nazvala da sam sakrila svoju starost i datum rođenja, kao što si ti to napravila...

Evo samo sam za tebe uredila svoj profil....

Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-07, 17:09   #158 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Da. Znam. Serem.

Drago mi je da si to uočila.

P.S. Vidim ja da su Osječanke vrlo žestoke... Neka, neka... to mi se sviđa. Grrrrrr...
ma sta ti pricas? sta ti radis uopce u ovoj temi? sta ti volis na muskarcima?
Odgovori sa citatom
Star 13-01-07, 17:15   #159 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
sta ti radis uopce u ovoj temi?
Podjebavam.
Odgovori sa citatom
Star 11-03-07, 23:34   #160 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-03-07
Poruka: 6
kika* se izdvaja iz mase

Mora biti muško, zaštitnik, jak i odlučan, ali i nježan kod mi to treba. Komplicirano, ha dečki? Dečko mora znati slušati curu i sve će bit O.K.! A što se tiče izgleda, ja se palim na baby face i malo mišića. Ne mora biti visok ni širok, glavno da je ugodan na dodir!!!
P.S. Mora se znati sexati i voditi ljubav!!!

Zadnji Uredio kika* : 11-03-07 u 23:41.
kika* je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 05:09

Trenutno vrijeme na forumu: 15:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114