| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: kika* P.S. Mora se znati sexati i voditi ljubav!!! I jedno i drugo? Bogme, zahtjevna si... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca I jedno i drugo? Bogme, zahtjevna si... A ako zna samo jedno, a ne zna drugo... Što je prioritet: znati se sexati ili znati voditi ljubav? ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #162 (permalink) |
| MrCina | Re: Što žene vole kod muškaraca iskreno, ne volim bas plave oci kod decka i ne volim kad nosi crne carape, i trebao bi biti nekak prosjecan-nista super zgodan...a ni gadan, trebao bi redovito prati zube i tusirati se, ne smije biti prepametan...jer sam onda ja glupa kraj njega a sta ce mi takva veza?i da, kad bi jos nesto smjela dodati....mora voljeti pivo i ne smije se sredjivat za izlazak duze od mene ![]()
__________________ stand by me nobody knows the way it's gonna be |
| | |
| | #163 (permalink) |
| Purger | Re: Što žene vole kod muškaraca Znači voliš one sa bijelim čarapama ![]() Jel mora imat mercedesa i zlatni lanac oko vrata...?
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #164 (permalink) |
| MrCina | Re: Što žene vole kod muškaraca ma jao, nema to veze s tim, nego jednostavno ne volim crne carape, ne znam ni sama zasto , ne svidja mi se to i gotovoi btw ne volim bas vidjeti nakit kod decka, jer ni ja to ne nosim i da, kad bi bas morala birati auto koji ce moj decko vozit(a to mi stvarno nije bitno, sto se mene tice ne mora imati ni bicikl) bio bi to chrysler 300c ili jeep grand cherokee... vidis, nije sve u mercedesu ![]()
__________________ stand by me nobody knows the way it's gonna be |
| | |
| | #165 (permalink) |
| Purger | Re: Što žene vole kod muškaraca Auto ti nije bitan...nakit nemam...perem zube,tuširam se...glup sam... ![]() Čarape su mi tamno plave...nisu crne ! Al boju mogu promijenit... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #167 (permalink) |
| Purger | Re: Što žene vole kod muškaraca Plave ![]() Nisam lud za pivom al mogu popit...
| | |
| | #169 (permalink) |
| Veteran | Re: Što žene vole kod muškaraca Imam smeđe oči, sive čarape, nisam zgodan, nisam gadan, perem zube i tuširam se, ne brijem se redovito, IQ mi je oko 120, volim pivo, volim vino, volim alkohol, uopće se ne sređujem se za izlaske, imam auto, nemam mercedes, ne nosim nakit, ne lažem i ne varam svoje djevojke zato nažalost moram i priznati da sam...zauzet ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #170 (permalink) |
| Purger | Re: Što žene vole kod muškaraca Ne lažem i ne varam ![]() Jedina mana mi je kaj sam oženjen ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:02.

a sta ce mi takva veza?
, ne svidja mi se to i gotovo