| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: TezVi ahahah, jesmo skromni Ma Kiki ko Kiki... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Piti i ljubiti Datum registracije: 17-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 469
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
lol, chinis se da bi te ja "sredio" za dvi i pol sekunde jer sam sve to gore x 2 najmanje, hehehe. | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
| |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Ma meni uopće nije bitan fizički izgled muškarca, nego ono kakav je on u duši....i da me drži kao kap vode na dlanu....dakle, ako je on dobar u duši, stalo mu je do mene, osoba je sa stavom, ne sumnja u samog sebe, ima neki cilj u životu, onda mogu biti sigurna i da će osigurati(naravno uz moju maksimalnu pomoć) meni, sebi, danas-sutra našoj djeci ugodan život.....što je za mene imati dovoljno, ne previše.... |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
| |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-06-05 Godina: 24
Poruka: 171
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
![]()
__________________ Some who live deserve to die,and some who died deserve to live... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:32.

:rofl:

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!