| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; pa ni ne shvacam sve ozbiljno, bas suprotno zajebavam samo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #203 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Prvo primjetim oči i facu Faca mi je najvažnija,zatim cipele,ako ima ružne cipele,patike znam da nije za mene (nekom je to smiješno, ja sam se uvjerila u to) Nesmije imati napuhani ego,mora biti razlicit od mene ali ne previše Jednostavno mora imati ono NEŠTO (što se nemože opisati) ![]()
__________________ life goes around |
| | |
| | #205 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-10-06
Poruka: 253
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Mislim, pa mislim, evo što sam smislio. Uvijek, ali baš uvijek svaki muškarac mora biti takav da nikada ne dozvoli da se osoba kraj njega osjeća usamljeno, ili zapostavljeno. Uvijek pridavati svu važnost osobi sa kojom dijeli dobro i zlo, i nastojati je zaštititi od svih negativnosti koje joj prijete, ali tako da to nije previše nametljivo... nego onako "muški" odraditi sve da se ona osjeća kao centar njegovog svijeta, što bi zapravo i trebala biti, ako je pravi(a) |
| | |
| | #206 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
Koliko ti imaš godina? ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. | |
| | |
| | #207 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Fala bogu ja sam nasao osobu kojoj dajem svu mogucu paznju svijeta i primam nazad istu stvar. Al' znam da je to jebeno tesko za naci. Naime, ako ju nosis k'o kap vode na dlanu sa guštom (jer ju volis vise od svega) i onda ti ona jednostavno odleprsa jer joj nisi bio dovoljan (a dao si sve od sebe) onda izgubis vjeru u zenski rod i počinjes biti gad prema zenama. A samo zato jer ti ta osoba nije rekla na vrijeme da nista od svega i lagano te muzla dok joj se to svidjalo. Kad je vidla da je malo frkovito jer si opasno zagrizao daje se petama vjetra, a ti ostanes doslvce pretrgan na pola. Jednom sam to iskusio, nisam za to okrivljavap cijeli zenski rod nego sebe naivnog. Nakon toga uspio naci zenu kojoj se ponovo dajem cijeli, koju ponovo nosim kao kap vode na dlanu, ali i koja mene nosi kao kap vode na dlanu bez ikakve rezerve. No, malo sam fulao temu. Mene boli kad zene očekuju od muskih da ih vole, paze, maze, sve im daju. I onda ih samo odjebu. Naravno, to ide i obrnutim smjerom. Zasto su ljudi jednostavno tako pokvareni ponekad? Ljudsko srce nije bas izdrzljiva roba koja brzo se popravi. Zasto ga trgati na pola samo da se dokaze neki cilj?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #208 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #210 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 5
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca ja volim da imaju slatku facu i lijepe zube. a s tim i smiješak. a bitno je da su zabavni, prirodno duhoviti. i ako to imaju izgled mi nije bitan...i da imaju nešto sexy
__________________ Manuela |
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:39.

zajebavam samo 

Koliko ti imaš godina? 
pitanje, ali danas slavim svoj...