Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; pa ni ne shvacam sve ozbiljno, bas suprotno zajebavam samo...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-03-07, 11:02   #201 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,596
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina
Re: Što žene vole kod muškaraca

pa ni ne shvacam sve ozbiljno, bas suprotno zajebavam samo
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-03-07, 11:05   #202 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 13,227
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

ok onda

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 16:19   #203 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 346
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto

Prvo primjetim oči i facu
Faca mi je najvažnija,zatim cipele,ako ima ružne cipele,patike znam da nije za mene (nekom je to smiješno, ja sam se uvjerila u to)
Nesmije imati napuhani ego,mora biti razlicit od mene ali ne previše
Jednostavno mora imati ono NEŠTO (što se nemože opisati)
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 16:27   #204 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

volim muška leđa
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 22:02   #205 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-10-06
Poruka: 253
master se izdvaja iz mase

Mislim, pa mislim, evo što sam smislio. Uvijek, ali baš uvijek svaki muškarac mora biti takav da nikada ne dozvoli da se osoba kraj njega osjeća usamljeno, ili zapostavljeno. Uvijek pridavati svu važnost osobi sa kojom dijeli dobro i zlo, i nastojati je zaštititi od svih negativnosti koje joj prijete, ali tako da to nije previše nametljivo... nego onako "muški" odraditi sve da se ona osjeća kao centar njegovog svijeta, što bi zapravo i trebala biti, ako je pravi(a)
master je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 22:04   #206 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Pravi autor: master Pogledaj Poruke
Mislim, pa mislim, evo što sam smislio. Uvijek, ali baš uvijek svaki muškarac mora biti takav da nikada ne dozvoli da se osoba kraj njega osjeća usamljeno, ili zapostavljeno. Uvijek pridavati svu važnost osobi sa kojom dijeli dobro i zlo, i nastojati je zaštititi od svih negativnosti koje joj prijete, ali tako da to nije previše nametljivo... nego onako "muški" odraditi sve da se ona osjeća kao centar njegovog svijeta, što bi zapravo i trebala biti, ako je pravi(a)
Koliko ti imaš godina?
Rescue me with your smile.
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 22:16   #207 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,371
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Fala bogu ja sam nasao osobu kojoj dajem svu mogucu paznju svijeta i primam nazad istu stvar. Al' znam da je to jebeno tesko za naci.
Naime, ako ju nosis k'o kap vode na dlanu sa guštom (jer ju volis vise od svega) i onda ti ona jednostavno odleprsa jer joj nisi bio dovoljan (a dao si sve od sebe) onda izgubis vjeru u zenski rod i počinjes biti gad prema zenama. A samo zato jer ti ta osoba nije rekla na vrijeme da nista od svega i lagano te muzla dok joj se to svidjalo. Kad je vidla da je malo frkovito jer si opasno zagrizao daje se petama vjetra, a ti ostanes doslvce pretrgan na pola.
Jednom sam to iskusio, nisam za to okrivljavap cijeli zenski rod nego sebe naivnog. Nakon toga uspio naci zenu kojoj se ponovo dajem cijeli, koju ponovo nosim kao kap vode na dlanu, ali i koja mene nosi kao kap vode na dlanu bez ikakve rezerve.
No, malo sam fulao temu. Mene boli kad zene očekuju od muskih da ih vole, paze, maze, sve im daju. I onda ih samo odjebu. Naravno, to ide i obrnutim smjerom. Zasto su ljudi jednostavno tako pokvareni ponekad? Ljudsko srce nije bas izdrzljiva roba koja brzo se popravi. Zasto ga trgati na pola samo da se dokaze neki cilj?
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 22:58   #208 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: master Pogledaj Poruke
Lijepo napisano
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 23:23   #209 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-10-06
Poruka: 253
master se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke
Koliko ti imaš godina?
Zar se damu, opsss muškarca pita koliko ima godina, još ako je nešto stariji od tebe (pretpostavljam). pa to je pitanje, ali danas slavim svoj...
master je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-03-07, 18:31   #210 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 5
manuela se izdvaja iz mase

ja volim da imaju slatku facu i lijepe zube. a s tim i smiješak. a bitno je da su zabavni, prirodno duhoviti. i ako to imaju izgled mi nije bitan...i da imaju nešto sexy
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 05:09

Trenutno vrijeme na forumu: 15:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114