| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eowyn Moj tip dečka? Volim da je pravi muškarac,grubih crta lica i prirodno malo miš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-07-05
Poruka: 402
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
Đe si mene našla opisivati? ![]() | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što žene vole kod muškaraca @ lol zakaj bi moral biti misicav? @ to e meni tako jadno! ![]()
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-10-05
Poruka: 293
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
A čuj tko ti veli da moraš bit? Ne moraš ti bit ak radiš pa nemaš vremena za trening, ili ak si lijen, ili ak si glup, al njoj se više sviđa takav. | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Što žene vole kod muškaraca Žene za razliku od većine muškaraca (sebe ne brojim u tu većinu)imaju mnogo više kriterija kod odabira. Muškarci su često tolerantni prema neukusnom odijevanju, privlače ih slabe žene kojima treba zaštita, rijetko gledaju na socijalni i materijalni status. Privlače ih atraktivne, nasmijane (smiju biti i glupe) žene s prenaglašenim sexualnim obilježjima, previše slobodne i ... Moje osobine koje se sviđaju ženama: Uvijek raspoložen za šalu, imam izražen smisao za humor, nisam sklon personalnom ismijavanju, empatičan sam, sklon pomoći čak i kad sam ljut, dobronamjeran, pouzdan, nisam napadan ali uvijek spreman preuzeti glavnu riječ kad se društvo nađe u škripcu, na bježim od problema, uvijek spreman za akciju, pazim na odijevanje (neupadljivo na granici sport-klasika)i higijenu, uvijek imam spreman kompliment....... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Što žene vole kod muškaraca Zaboravio sam reći da je važna sexualna osobina muškarca: sposobnost da zaradi novac i da ga razumno troši. Za nerazumno trošenje imamo ljepšu polovicu.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:42.

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!
: