| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Što žene vole kod muškaraca? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Maslow Žene za razliku od većine muškaraca (sebe ne brojim u tu većinu)imaju mnogo viš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
__________________ Ono što te ne uništi,ojača te !!! | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
Što ne znači da žene ne privlače i dobri auti, sposobnost da zaradi novac, društveni i socijalni položaj, atletska figura...... Osobno bi imao problema samo sa zadnjom osobinom s popisa. Ali nikad nisam primjetio da mi neatletska figura pravi probleme. P.S. Nisam ni predebel ni premršav. Tek da netko krivo ne shvati. Zadnji Uredio Maslow : 19-04-06 u 21:06. | |
| | |
| | #35 (permalink) |
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca osobno volim kod muškarca (osim dobrog izgleda) kada se može nositi sa mojom jakom osobnosti(bilo zezancija ili nešto ozbiljno) jer (hvala Bogu) sama si mogu priuštiti sve ono što bi "muškarac" trebao priskrbljivati
__________________ Ono što te ne uništi,ojača te !!! |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Citat:
| |
| | |
| | #37 (permalink) |
![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca pa ja nisam tip osobe koja ću prešutjeti puno stvari i volim zdrav otvoren odnos (tipa kojekakvih komentara) a velika većina muških ne može podnijeti komentare na svoj račun.ti komentari nisu ništa ružno ali se valjda muški osjećaju kao da im je povrijeđen ego ili da su izgubili na važnosti.sviđa mi se kada se muškarac može nositi s tim i kada se ne vrijeđa na takve stvari.
__________________ Ono što te ne uništi,ojača te !!! Zadnji Uredio orhideja : 19-04-06 u 21:54. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca Aha! Znači, nije ti problem reć ono što ti je na pameti - ti živiš po onoj "što ti je na umu to ti je na drumu". Pa ne znam zašto bi nekome to smetalo? |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što žene vole kod muškaraca A jebi ga sad... svi smo mi nesigurni na ovaj ili onaj način. Svatko ima neke stvari koje o sebi ne voli čut. Pitanje je samo kako to podnosi odn. kako reagira kad to čuje. Ako se netko ljuti ili svađa, onda svakako postaje meta još žešće zajebancije na svoj račun |
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, mus karaca, sto, vole, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:49.